Hotel Mijdrecht Marickenland

Vier uw evenement bij Hampshire Hotel – Mijdrecht

Hotel Mijdrecht1.jpg
mooie locatie
dineren in een hotel
feest op locatie
trouwlocatie
dineren
trouwen
feesten
Hotel Mijdrecht1.jpg

Hotel Mijdrecht Marickenland

Vier uw evenement bij Hotel Mijdrecht Marickenland en wij nemen de volledige zorg voor de organisatie van uw evenement uit handen. Of het nu gaat om uw bruiloft, receptie, bedrijfsfeest of vergadering. Vier prachtige zalen ieder in eigen stijl, persoonlijke aandacht en professionele service, maken dat uw evenement een succes wordt!

Hotel Mijdrecht Marickenland is centraal gelegen dichtbij Amsterdam, Utrecht, Schiphol en Aalsmeer en ligt middenin het polderlandschap van De Ronde Venen.

Het sfeervolle hotel biedt u de perfecte locatie met gratis ruime parkeermogelijkheden en naast de vier zalen ook 61 zeer comfortabele kamers.

Daarnaast biedt het naastgelegen het hotelrestaurant de mogelijkheid tot een smaakvolle lunch of een uitgebreid diner. Alleen, met z'n tweetjes of met een grote groep. Het kan allemaal. Maar welke keuze u ook maakt, we verrassen u telkens weer met een vlotte, professionele bediening onder leiding van onze restaurantmanager. En met verfijnde gerechten van bijzonder niveau. Subtiel gepresenteerd en een lust voor het oog.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.