Feestband boeken

threeof-a-kindxl.png

Bekijk hier de 5 redenen waarom een feestband bij u past.

Natuurlijk wilt u dat uw feest een knallende party wordt. Een feest waar iedereen nog lang over napraat. Alleen hoe realiseert u dat? Het antwoord is simpel; door een feestband te boeken. Of u nu een bruiloft, jubileum, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest organiseert, een feestband is de juiste keuze voor ieder feest. En wel om de volgende 5 redenen.

1. Een partyband straalt een feestelijke sfeer uit

Een professionele én goede feestband proeft eerst de sfeer op het feest en past zich vervolgens aan het publiek aan. Zo kunnen de bandleden de sfeer neerzetten die aansluit bij het feest en het publiek. Dit is niet zo moeilijk voor de bandleden, want optreden op een feest ervaren zij zelf ook als een echte party. Ze stralen dan ook direct een feestelijke sfeer uit en maken het publiek enthousiast.

Benieuwd welke uitstraling een band heeft? Bekijk dan eens wat foto’s en video’s van bands op de website. Hiermee geven de bands u alvast een eerste impressie van de sfeer die ze tijdens een performance uitstralen.

2. Een feestband is geschikt voor jong en oud

Een partyband beschikt over een ruim repertoire met hits van nu, golden oldies, bekende popsongs en bekende meezingers. Kortom; de muziek die de band speelt is geschikt voor jong en oud. Om deze reden past een feestband dan ook perfect op een feest met een zeer gevarieerd publiek. Ouderen zingen en dansen lekker mee op de golden oldies, terwijl jongeren los gaan op de hits van nu. En natuurlijk zingt iedereen mee met de bekende Hollandse en Engelse meezingers.

3. Een partyband geeft de stemming een flinke boost

De bandleden van een partyband weten precies hoe ze de stemming een boost moeten geven, zodat iedereen enthousiast meezingt en meedanst. Met een feestband op uw feest maakt u alle gasten dan ook enthousiast.

4. Met een feestband kan niemand stil blijven staan

Niet iedereen laat zich snel gaan. Sommige mensen staan liever aan de kant dan dat ze de dansvloer op stormen om lekker te dansen en mee te zingen. Toch is het tijdens het optreden van een partyband vrijwel onmogelijk om stil te blijven staan. Zelfs de grootste muurbloem kan niet om het enthousiasme heen van de band en staat na een tijd lekker mee te dansen en te zingen.

5. Een partyband zorgt voor onvergetelijk optreden én feest

Niet iedereen heeft een feestband op zijn of haar feest. Het optreden van een party- of coverband geeft dan ook een uniek aspect aan uw feest. Hierdoor vergeten veel gasten de avond niet snel. Ze praten er maanden of jaren later nog over!

Ruim aanbod van partybands

Bent u ervan overtuigd dat een feestband dé beste keuze is voor uw feest? Evenses Entertainment beschikt over een ruim aanbod van partybands en coverbands, zoals Party Collective, Smashing Susie, The Party Mix Band, Three of a Kind en Partyband CHMPGN.

Party Collective

Party Collective is een echte feestband. De bandleden spelen covers en zetten iedere zaal op zijn kop. Voor deze band is veel mogelijk. Geeft u een eighties of nineties party? Dan speelt de band klassieker uit die tijd. Gaat het om een feest voor jong en oud? Dan laten de bandleden golden oldies en hits van nu horen. Een ding is zeker; het wordt een knallend feest met de Party Collective!

Smashing Susie

Smashing Susie staat garant voor een geweldig verjaardagsfeest, huwelijk of bedrijfsfeest. Deze allround coverband laat een lekkere mix horen van de leukste en bekendste songs. Van hits van nu en Nederlandstalig tot aan disco, rock, dance classics en nog veel meer lekkere songs. De muzikanten hebben van hun passie hun beroep gemaakt en dat is te zien en te horen. Smashing Susie geeft een optreden van een zeer hoog niveau dat werkelijk onvergetelijk is.

The Party Mix Band

Als The Party Mix Band op uw feest speelt, bent u er zeker van dat niemand aan de kant blijft staan. Iedereen staat te swingen op de dansvloer. Deze band beschikt over dé ingrediënten voor een perfecte party; een zangeres, een liveband en een DJ. En dat alles op één avond! The Party Mix Band is inzetbaar voor ieder soort feest. Met hun tomeloze energie en passie zetten de bandleden de zaal op stelten.

Three Of A Kind

De spetterende coverband Three Of A Kind speelt de grootste hit op uw huwelijksfeest, jubileum, bedrijfsfeest of verjaardag. Ze bezorgen u en uw gasten een fantastische avond. Deze band zit vol met swingende ritmes, aanstekelijke beats en enthousiasme. De drie zussen zingen een breed repertoire van verschillende muziekstijlen, waarbij ze worden aangevuld door andere muzikanten. Een performance van Three Of A Kind is een onvergetelijke sensatie. U hoort de grootste klassiekers voorbijkomen, maar ook hits van nu en heerlijke medleys.

Partyband CHMPGN

Bent u op zoek naar een coverband dat een spectaculair optreden geeft? Dan is Partyband CHMPGN een echte aanrader. Deze allround coverband speelt de grootste hits van toen en nu en tovert elk feest om tot een waar dansfeest. Partyband CHMPGN bestaat uit zeven muzikanten, waaronder twee zangeressen. De band heeft een uitgebreid repertoire en speelt hits en klassiekers in diverse genres. Zo hoort u pop en disco voorbijkomen, maar ook soul en rock.  De coverband speelt en zingt Engelstalige en Nederlandstalige muziek.

Speeltijd van een feestband

Een optreden geven kost veel energie en om de kwaliteit hoog te houden, spelen de bands verschillende sets. U kunt ervan uitgaan dat een elke feestband een set speelt van 45 tot 50 minuten met een maximum van bijvoorbeeld 4 sets. Tussen de sets door nemen de bandleden een korte pauze van 10 of 15 minuten. In deze tijd kunnen ze even uitrusten, zodat ze weer genoeg energie hebben voor de volgende set. Uw feest behoudt dan de kwaliteit die u wenst.

Wilt u graag dat de pauzes tussen de sets door opgevuld worden? Dan is het een mogelijkheid om een DJ te boeken. Deze draait nummers tussen de sets van het optreden. Zo worden de pauzes goed opgevuld en bent u er zeker van dat gasten zich niet vervelen of snel naar huis gaan.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar