Feestband boeken

threeof-a-kindxl.png

Bekijk hier de 5 redenen waarom een feestband bij u past.

Natuurlijk wilt u dat uw feest een knallende party wordt. Een feest waar iedereen nog lang over napraat. Alleen hoe realiseert u dat? Het antwoord is simpel; door een feestband te boeken. Of u nu een bruiloft, jubileum, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest organiseert, een feestband is de juiste keuze voor ieder feest. En wel om de volgende 5 redenen.

1. Een partyband straalt een feestelijke sfeer uit

Een professionele én goede feestband proeft eerst de sfeer op het feest en past zich vervolgens aan het publiek aan. Zo kunnen de bandleden de sfeer neerzetten die aansluit bij het feest en het publiek. Dit is niet zo moeilijk voor de bandleden, want optreden op een feest ervaren zij zelf ook als een echte party. Ze stralen dan ook direct een feestelijke sfeer uit en maken het publiek enthousiast.

Benieuwd welke uitstraling een band heeft? Bekijk dan eens wat foto’s en video’s van bands op de website. Hiermee geven de bands u alvast een eerste impressie van de sfeer die ze tijdens een performance uitstralen.

2. Een feestband is geschikt voor jong en oud

Een partyband beschikt over een ruim repertoire met hits van nu, golden oldies, bekende popsongs en bekende meezingers. Kortom; de muziek die de band speelt is geschikt voor jong en oud. Om deze reden past een feestband dan ook perfect op een feest met een zeer gevarieerd publiek. Ouderen zingen en dansen lekker mee op de golden oldies, terwijl jongeren los gaan op de hits van nu. En natuurlijk zingt iedereen mee met de bekende Hollandse en Engelse meezingers.

3. Een partyband geeft de stemming een flinke boost

De bandleden van een partyband weten precies hoe ze de stemming een boost moeten geven, zodat iedereen enthousiast meezingt en meedanst. Met een feestband op uw feest maakt u alle gasten dan ook enthousiast.

4. Met een feestband kan niemand stil blijven staan

Niet iedereen laat zich snel gaan. Sommige mensen staan liever aan de kant dan dat ze de dansvloer op stormen om lekker te dansen en mee te zingen. Toch is het tijdens het optreden van een partyband vrijwel onmogelijk om stil te blijven staan. Zelfs de grootste muurbloem kan niet om het enthousiasme heen van de band en staat na een tijd lekker mee te dansen en te zingen.

5. Een partyband zorgt voor onvergetelijk optreden én feest

Niet iedereen heeft een feestband op zijn of haar feest. Het optreden van een party- of coverband geeft dan ook een uniek aspect aan uw feest. Hierdoor vergeten veel gasten de avond niet snel. Ze praten er maanden of jaren later nog over!

Ruim aanbod van partybands

Bent u ervan overtuigd dat een feestband dé beste keuze is voor uw feest? Evenses Entertainment beschikt over een ruim aanbod van partybands en coverbands, zoals Party Collective, Smashing Susie, The Party Mix Band, Three of a Kind en Partyband CHMPGN.

Party Collective

Party Collective is een echte feestband. De bandleden spelen covers en zetten iedere zaal op zijn kop. Voor deze band is veel mogelijk. Geeft u een eighties of nineties party? Dan speelt de band klassieker uit die tijd. Gaat het om een feest voor jong en oud? Dan laten de bandleden golden oldies en hits van nu horen. Een ding is zeker; het wordt een knallend feest met de Party Collective!

Smashing Susie

Smashing Susie staat garant voor een geweldig verjaardagsfeest, huwelijk of bedrijfsfeest. Deze allround coverband laat een lekkere mix horen van de leukste en bekendste songs. Van hits van nu en Nederlandstalig tot aan disco, rock, dance classics en nog veel meer lekkere songs. De muzikanten hebben van hun passie hun beroep gemaakt en dat is te zien en te horen. Smashing Susie geeft een optreden van een zeer hoog niveau dat werkelijk onvergetelijk is.

The Party Mix Band

Als The Party Mix Band op uw feest speelt, bent u er zeker van dat niemand aan de kant blijft staan. Iedereen staat te swingen op de dansvloer. Deze band beschikt over dé ingrediënten voor een perfecte party; een zangeres, een liveband en een DJ. En dat alles op één avond! The Party Mix Band is inzetbaar voor ieder soort feest. Met hun tomeloze energie en passie zetten de bandleden de zaal op stelten.

Three Of A Kind

De spetterende coverband Three Of A Kind speelt de grootste hit op uw huwelijksfeest, jubileum, bedrijfsfeest of verjaardag. Ze bezorgen u en uw gasten een fantastische avond. Deze band zit vol met swingende ritmes, aanstekelijke beats en enthousiasme. De drie zussen zingen een breed repertoire van verschillende muziekstijlen, waarbij ze worden aangevuld door andere muzikanten. Een performance van Three Of A Kind is een onvergetelijke sensatie. U hoort de grootste klassiekers voorbijkomen, maar ook hits van nu en heerlijke medleys.

Partyband CHMPGN

Bent u op zoek naar een coverband dat een spectaculair optreden geeft? Dan is Partyband CHMPGN een echte aanrader. Deze allround coverband speelt de grootste hits van toen en nu en tovert elk feest om tot een waar dansfeest. Partyband CHMPGN bestaat uit zeven muzikanten, waaronder twee zangeressen. De band heeft een uitgebreid repertoire en speelt hits en klassiekers in diverse genres. Zo hoort u pop en disco voorbijkomen, maar ook soul en rock.  De coverband speelt en zingt Engelstalige en Nederlandstalige muziek.

Speeltijd van een feestband

Een optreden geven kost veel energie en om de kwaliteit hoog te houden, spelen de bands verschillende sets. U kunt ervan uitgaan dat een elke feestband een set speelt van 45 tot 50 minuten met een maximum van bijvoorbeeld 4 sets. Tussen de sets door nemen de bandleden een korte pauze van 10 of 15 minuten. In deze tijd kunnen ze even uitrusten, zodat ze weer genoeg energie hebben voor de volgende set. Uw feest behoudt dan de kwaliteit die u wenst.

Wilt u graag dat de pauzes tussen de sets door opgevuld worden? Dan is het een mogelijkheid om een DJ te boeken. Deze draait nummers tussen de sets van het optreden. Zo worden de pauzes goed opgevuld en bent u er zeker van dat gasten zich niet vervelen of snel naar huis gaan.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit strandaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment
 • Niet goed - geld terug garantie
 • Reiskosten
 • BTW
 • Vervangend entertainment bij ziekte
 • Online wensenlijst
 • Persoonlijke eventmanager
 • 24/7 klantenservice
 • Op- en afbouw (indien nodig)
 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)
 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)
Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar