Bruiloft van Marcha en Martijn

Zo verliep de organisatie van hun bruiloft

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Taart aansnijden bruiloft Marcha .jpg
bruiloft
bruiloftsfeest
huwelijk
entertainment bruiloft
Taart aansnijden bruiloft Marcha .jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Bruiloft van Marcha en Martijn
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bruiloft
Categorie: Bruiloft cases

Benieuwd hoe wij een bruiloft kunnen organiseren?

Een bruiloft organiseren kan overweldigend zijn. Er moet een hoop geregeld worden, daarbij is er een goede kans dat u geen of weinig ervaring heeft met het boeken van entertainment. Dit hoeft absoluut geen probleem te zijn. Graag geven we u een indruk van hoe het proces van het zoeken naar entertainment tot het uiteindelijk genieten van uw feest verloopt. Aan het woord zijn bruid Marcha, DJ Maximuss en onze event specialist Robin.

Wanneer zijn jullie in het huwelijk getreden?

Op 25 juli 2019 zijn wij in het huwelijk getreden op de locatie Kasteel de Wittenburg te Wassenaar. Een onvergetelijke dag, waar wij met nog steeds veel plezier op terugkijken!

Hoe zijn jullie bij Evenses terecht gekomen?

Wij zijn via het internet na veel websites, bij Evenses uitgekomen. Voor deze bijzondere en unieke locatie zochten wij natuurlijk ook gepast entertainment qua muziek. Via Evenses Entertainment zijn wij terecht gekomen bij DJ Maximuss. Tijdens het complete boekingsproces heb ik (Marcha) veel contact gehad met Robin. Dit is ons goed bevallen!

Hoe heb je het contact met Evenses ervaren?

Tijdens dit proces had ik veel verschillende vragen over de muziekstijlen en verwachtingen van DJ Maximuss. Robin heeft hierbij gegarandeerd dat alles mogelijk was en dat Evenses een optimale service zou gaan leveren. Dat stelt je toch wel gerust. Je gaat maar één keer trouwen en wil dan de juiste keuze maken. Aangezien er zoveel aanbieders voor entertainment zijn, moet je vooral je gevoel, goed laten spreken. Ik heb goed contact met Robin gehad en hij heeft mij transparant en onafhankelijk advies gegeven. Wij wilden graag een zo breed als mogelijk aanbod aan nummers, vandaar dat hij DJ Maximuss heeft aangeraden. Achteraf gezien, is dit een geweldige beslissing geweest!

Hoe heb je het contact met de DJ ervaren?

Voor de bruiloft plaatsvond heb ik contact gehad met de DJ en heb ik onze favoriete nummers doorgestuurd. Al na enkele dagen kreeg ik een reactie van de DJ, dat hij alle nummers had gevonden en het helemaal goed zou gaan komen op ons huwelijksdag. Fijn natuurlijk! Verder had ik goed het idee dat de DJ en Robin de zaken goed hebben doorbesproken, waardoor iedereen op dezelfde lijn stond. Dat is het belangrijkste als je een feest geeft, of in dit geval je bruiloftsfeest!

Zijn de wensen en voorkeuren nagekomen?

Onze wensen en voorkeuren zijn zeker overtroffen en wij kijken daarom ook terug op een unieke bruiloft in de tuin van Kasteel de Wittenburg. Hierbij heeft DJ Maximuss onze favoriete nummers gedraaid. We kregen zelfs van meerdere gasten te horen dat zij de variatie in zijn muziek zeer goed vonden. Het geluid was goed afgestemd en ook vonden wij DJ Maximuss prettig in de omgang / het contact. We zijn blij dat hij net zo enthousiast als wij waren en dat hij echt wilde meehelpen aan een onvergetelijk feest. Wat hij ook zeker heeft gedaan was denken aan de aanwezigen, iets dat je als bruidspaar soms vergeet of even niet bij nadenkt. Hij heeft goed bijgedragen om er voor jong en oud een mooi feest van te maken.

Zou je Evenses in de toekomst weer benaderen?

Mocht ik in de toekomst weer een feest gaan geven, dan zou ik zeker weer gebruik maken van Evenses Entertainment. Dit door hun serviceniveau en klantvriendelijkheid. De medewerkers (Robin in dit geval) denken graag met je mee en geven je vertrouwen. Hierdoor heb je geen zorgen en zorgt Evenses ervoor dat je terug kan kijken op een onvergetelijke avond! Ik zou niet inzien waarom ik bij een andere partij zou moeten of willen boeken.

Hoe kijkt DJ Maximuss terug op de bruiloft?

Ik vond het mooi om voor Marcha en Martijn op te mogen treden en zodoende bij te kunnen dragen aan de avond. Het stemt mij daarom ook tevreden dat iedereen zo positief was en op een mooie avond terug kan kijken. Ik denk dat Robin alle details goed heeft doorgestuurd en dat Evenses zorg draagt aan een geslaagde avond. Het is niet zo maar een bureau, het een transparant en persoonlijk kantoor dat een goed feest op de eerste plaats zet. Als boekingskantoor is het ook belangrijk om de juiste artiesten, op de juiste feesten in te zetten en Evenses kan dat als geen ander! Er zijn veel verschillende feesten en veel verschillende artiesten, de keuze voor de juiste artiest of DJ in dit geval, is nog niet zo simpel als het lijkt.

Wat Evenses goed doet is dat zij goed kijkt naar de wensen en voorkeuren van de klant, voordat zij een artiest inplant. Dit neemt vaak wat meer tijd in beslag, maar daarom wordt er een goede en gegronde keuze gemaakt. Ik heb veel optredens voor Evenses mogen invullen, maar elke keer dat ik ingepland werd, werd het een goed succes! Ik ben persoonlijk heel blij met een boekingskantoor als Evenses, dat zo meedenkt en werk uit mijn handen neemt. Daardoor kan ik mij optimaal voorbereiden op een optreden en mensen als Marcha en Martijn gelukkig maken!

Hoe kijkt Robin terug op de bruiloft?

In het gehele proces heb ik contact gehad met Marcha. We hadden een maand de tijd om de boeking goed voor te bereiden. Middels een persoonlijk kennismakingsgesprek heb ik goed in kaart kunnen brengen waar Marcha naar op zoek was. Toen zij aangaf ook Hindoestaanse muziek te willen, heb ik DJ Maximuss zeer aangeraden. Een DJ kan zich namelijk goed aanpassen aan de wensen van het bruidspaar en de sfeer van de avond. Marcha en Martijn hebben mij vervolgens een lijst toegezonden, die ik één-op-één heb doorgezet naar de DJ. Zodoende had de DJ een erg goed beeld van de muziekvoorkeur. De DJ heeft vervolgens (zoals gebruikelijk bij ons) contact opgenomen met het bruidspaar. Daarin hebben ze kennis kunnen maken en werden de laatste details doorgesproken, zodat iedereen zorgeloos genieten. Al met al ben ik blij dat Martijn en Marcha een geslaagde avond hebben gehad, dat is waarom ik hier werk en in de ochtend mijn bed uit kom!

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Marcha
5 uit 5 sterren
Onze wensen en voorkeuren zijn zeker overtroffen en wij kijken daarom ook terug op een unieke bruiloft in de tuin van Kasteel de Wittenburg. Hierbij heeft DJ Maximuss onze favoriete nummers gedraaid. We kregen zelfs van meerdere gasten te horen dat zij de variatie in zijn muziek zeer goed vonden. Het geluid was goed afgestemd en ook vonden wij DJ Maximuss prettig in de omgang / het contact.
DJ Maximuss
5 uit 5 sterren
Ik kijk terug op een zeer geslaagde bruiloft. Voor aanvang heb ik goed contact gehad met Robin, die mij alle details heeft voorzien. Robin heeft mij goed ingelicht over de wensen en voorkeuren van Marcha en haar aanstaande middels EVObooker. EVObooker is het boekingssysteem dat Evenses gebruikt en dit zorgt ervoor dat alle details goed doorgestuurd worden. Hierna heb ik de wensen en voorkeuren met Marcha besproken, zodat dit bevestigd dat de gegevens goed zijn overgekomen. Hierna heeft Marcha nog wat nummers doorgestuurd die Robin keurig heeft aangeleverd. Op de dag zelf heb ik een brede variatie aangehouden die denk ik goed in de smaak vielen bij de aanwezigen! Al met al kijk ik terug op een geslaagde avond op een prachtige locatie.
Robin
5 uit 5 sterren
Voor de bruiloft van Marcha heb ik de coördinatie en begeleiding verzorgd. Hierbij heb ik vanaf juni tot en met juli contact gehad en alles doorgesproken. Marcha had redelijk eenvoudige vragen, maar ik begrijp dat als je geen ervaring hebt met boekingen, dit relatief veel stress kan opleveren. Marcha heeft mij goed ingelicht omtrent de wensen en voorkeuren, die ik op mijn beurt weer heb doorgestuurd naar de DJ. Toen alle details rond waren, heb ik een overeenkomst en factuur opgemaakt. Toen deze voldaan waren, heb ik Marcha gerustgesteld en heb ik alles met de DJ rondgemaakt. Het enige wat er nog benodigd was, was een knalfeest, wat de DJ er van heeft gemaakt. Ik heb genoten van het contact met beide partijen en zou Marcha zo weer willen helpen in de toekomst!
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.