Bedrijfsfeest PWC

Zo verliep de organisatie van het bedrijfsfeest van PWC.

prijs op aanvraag
Bedrijfsfeest recensie.png
bedrijfsfeest
K EgafgEkA
FbQLdAiTt
Bedrijfsfeest recensie.png
Controleer nu de beschikbaarheid van Bedrijfsfeest PWC
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bedrijfsfeest

Wat was de gelegenheid van uw feest?

Rond de kerst hebben wij jaarlijks een feest met de afdeling binnen PWC. Normaal gesproken doen we dit met een sit down dinner, wat we vervolgens afsluiten met een feest. Omdat het feest na het diner hierdoor vrij kort is hebben we er dit jaar voor gekozen om het feest te starten vanaf 20.00 uur. Voor deze nieuwe opzet van het feest heb ik contact opgenomen met evenses. Met hen heb ik besproken hoe we hier invulling aan kunnen geven en welke acts en artiesten hier het beste bij passen.

Wat waren uw wensen voor het feest?

Belangrijk voor ons was dat de medewerkers een leuk dansfeest zouden hebben. Onze collega's zitten veel bij klanten waardoor we elkaar niet veel zien. We wilden daarom een gezellige avond met elkaar creëren. Om extra sfeer te brengen hadden we voor een themafeest gekozen met thema 'Hollywoord'. Onze ervaring is dat dit een goede ijsbreker is. Bovendien vinden de medewerkers het leuk om uit te pakken met hun outfit.

Wat hebben jullie nog meer gedaan om er een goed dansfeest van te maken?

Omdat de avond direct begon met het feest wilden we dat het feest snel op gang zou komen. We hebben in overleg met evenses er daarom voor gekozen om de avond te starten met een openingsact. Samen hebben we gebrainstormd over wat voor act hier goed bij zou passen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een Marilyn Monroe act met live pianist. Dit sloot erg goed aan bij het thema. Het was een echte inswinger waardoor iedereen direct op en rond de dansvloer stond.

Hoe hebben jullie de rest van de avond ingevuld?

Voor het avondvullend programma hebben we gekozen om een DJ te boeken. De DJ draaide nummers uit verschillende stijlen en periodes. Dit sloot goed aan bij ons feest omdat we medewerkers uit verschillende leeftijdsklassen hebben. Na de openingsact nam hij het goed over en maakte er een leuk dansfeest van. Overigens hebben we ook een fotohokje geboekt bij evenses. Dit was een groot succes, er stond een flinke rij voor de booth en we houden er een leuke herinnering aan over.

Hoe bent u bij evenses terecht gekomen?

Binnen ons team was er een medewerker die evenses kende en goede ervaringen had met ze. Ze was op een feest geweest waar de DJ van evenses draaide en die vond ze erg goed. Hij heeft nu twee keer op een feest van ons gedraaid en we zijn het hier helemaal mee eens.

Hoe heeft u het contact met evenses ervaren?

Heel positief, evenses reageerde snel en waren altijd bereid mee te denken. Dit vond ik erg prettig, zo stond ik er niet alleen voor met de organisatie van het feest. Ook hebben ze alle details met de artiesten goed afgestemd. Iedereen wist waar die aan toe was, dit gaf veel vertrouwen.

Zijn uw wensen uitgekomen?

Ja, we hebben een erg leuk feest gehad die meteen van start ging en waar we goed gedanst hebben. De voorbereiding liep goed. De organisatie begon met een idee en hier hebben we samen een erg leuke uiting aan gegeven met de openingsact, DJ en foto booth.

Zou u evenses in de toekomst weer benaderen?

Dit was de derde keer dat we met evenses hebben samengewerkt en ik ga ze zeker weer benaderen voor een volgende editie van ons jaarfeest!

Hoe kijkt de Marilyn Monroe act terug op het feest?

We werken inmiddels een aantal jaar samen met evenses met onze act The Piano Man. Evenses heeft ons op veel verschillende feesten geboekt en dit doen we altijd met veel plezier. Voor dit feest had ik contact met Bas over het Hollywood thema. Hierdoor kwam ik op het idee om contact te leggen met een zangeres waar we regelmatig mee samenwerken. Zij heeft een erg sterke Marilyn Monroe act die hier uitstekend bij zou passen. We hebben dit bij Bas neergelegd en videomateriaal meegezonden. Heel tof dat de klant hier voor koos! The Piano Man was begonnen met spelen bij de binnenkomst van de gasten. Hij heeft toen mooie achtergrondmuziek gespeeld in het thema van Hollywood. Op het moment dat alle gasten er waren kwam de zangeres erbij en hebben we de openingsact verzorgd. Dit was heel cool om te doen. De groep kwam naar de dansvloer en het werd een echt feest!

Hoe kijkt Bas van evenses terug op het feest?

Het voortraject was erg leuk. De vraag was om een goed dansfeest te organiseren in Hollywood thema. Het maakt mijn werk extra leuk als we hier samen naar de beste invulling voor zoeken. De Marilyn Monroe act is geen algemene act die we aanbieden op de site. In overleg met PWC, het team hier en onze artiesten zijn we uiteindelijk bij deze invulling gekomen. Het dialoog was open waardoor we vrij snel tot goed passend entertainment zijn gekomen. In een vorig feest bleek DJ Maxiumuss al erg goed te passen het bedrijfsfeest van PWC. Daarom hebben we gekozen hem weer in te zetten. Dit keer heeft ook hij zijn set aangepast aan het thema. Een foto booth is altijd een leuk extra op een feest. Gasten vinden het, zeker in de latere uurtjes, altijd erg leuk om foto’s met elkaar te nemen. Leuk dat ze ervoor kozen deze erbij te boeken. Ik hoop dat ze met een volgend thema feest weer bij ons aankloppen, ik kijk er naar uit om mee te helpen er weer een leuk feest van te maken!

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.