Kerstborrel Wepublic

Zo verliep de organisatie van de kerstborrel van Wepublic

prijs op aanvraag
kerstborrel
AcgtTMC
WkpfiBOq DA
h DQyfykn
WLCOVSjEYw
kerstborrel
Controleer nu de beschikbaarheid van Kerstborrel Wepublic
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Overig

Wat was de gelegenheid van uw feest?

Elk jaar hebben we met al het personeel een kerstborrel. Dit jaar had ik een kerstdiner georganiseerd voor iedereen. Wij waren op zoek naar live muziek voor tijdens de ontvangst en het kerstdiner zelf. Wij zaten eerst te denken aan een zangtrio (close harmony-achtig). Wat waren uw wensen voor het feest? Voor ons was het belangrijk dat de gasten konden genieten van de muziek, maar tegelijk ook gezellig konden kletsen met elkaar. Dat was namelijk wel de insteek van het diner, lekker bijkletsen met collega’s die je (lang) niet gesproken had. We wilden ook dat het echt kerst uitstraalde, het diner moest door de muziek echt een kerstdiner worden.

Zijn uw wensen uitgekomen?

Ja zeker! We hadden allereerst een andere act aangevraagd bij Evenses, maar helaas waren zij niet meer beschikbaar. Toen kregen we het voorstel met Miss Blue en haar gitarist. Ik had het aan mijn collega’s voorgelegd en dezelfde dag waren we er al uit. Wát een stem, echt een geweldige zangeres. Het was echt een genoegen om naar te luisteren.

Hoe heb je het contact met Evenses ervaren?

Mijn ervaring met Evenses is zeer positief. Er werd goed meegedacht voor een alternatief. Door Evenses heb je eigenlijk nergens omkijken naar, alles wordt voor je geregeld. Ik kan Evenses én zeker ook Miss Blue echt iedereen aanraden

Zou je Evenses in de toekomst weer benaderen?

Als wij binnenkort weer een iets gaan organiseren waar wij entertainment bij nodig hebben ga ik Evenses zeker weer benaderen.

Hoe kijkt Miss Blue terug op het kerstdiner?

Evenses had mij samen met mijn vaste gitarist geboekt voor een kerstborrel. Omdat ik echt gek ben op kerstliedjes had ik super veel zin in dit optreden! Toen we bij de locatie aankwamen was deze echt prachtig, dat is altijd zo leuk van optreden; je weet niet waar je terecht komt. Alles was netjes geregeld en de borrel was gezellig druk. Door onze kerstliedjes ontstond er direct een kerstsfeer; het was heel erg gezellig en sommige liedjes werden zelfs een beetje meegezongen!

Hoe kijkt Angelo terug op het Kerstdiner?

December is een drukke maand en er worden dan ook dagelijks aanvragen gedaan voor live muziek. Helaas was de eerste keus van Maaike niet meer beschikbaar. Een leuke uitdaging voor mij om een alternatief te vinden waar zij ook enthousiast van werd. Ik was er zelf van overtuigd dat Miss Blue met haar stem en haar kerstrepertoire goed in de smaak zouden vallen. Maar van 4 dames in een close harmony setting naar een zangeres die begeleid wordt door haar gitarist is net even iets anders. Gelukkig vonden ze Miss Blue een meer dan goede alternatief. Diezelfde dag hadden we alles al vastgelegd.

Ik hoop dat bij een volgend feest of borrel wij weer worden benaderd. Hopelijk kan ik ze dan weer net zo goed helpen als dit keer.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.