Hier kunt u als vanouds weer eten en onthaasten. In het ‘Huis van stad’ staat de stoere keuken van Rotterdam centraal: Eerlijk, no-nonsense en met lokale producten. In de inrichting van de restaurant en de stadstuin is de rijke historie vermengd met de sfeer en materialen van een hypermoderne stad. Hier kunt u terecht voor een lekker ‘bakkie’ koffie van Rotterdamse koffiebranders (met of zonder taart), een lunch of een goed gesprek en een glas wijn. Ook voor het organiseren van een feestelijke bijeenkomst, een ‘after work’ borrel of bruiloft, is dit de perfecte plek.

Secret Garden

In de stadstuin, de secret garden van het Schielandshuis, komt u tot rust na een lange dag werken of een middagje winkelen. Het is een unieke plek om mensen te ontmoeten of om simpelweg te genieten van de rust en wat lekkers uit de brasserie. In de zomermaanden vinden diverse activiteiten plaats in de tuin.

Vier De Liefde In Het Schielandshuis

Het Schielandshuis biedt trouwlustige Rotterdammers de mogelijkheid om de liefde te vieren in hét historische monument van de stad. Neem vrijblijvend contact op met Brasserie Schielandshuis om de trouwmogelijkheden in het ‘Huis van de stad’ en de stadstuin te bespreken.​