Boutique Hotel-Restaurant "De Zwarte Boer"

Het kleinste 4-sterren hotel, een super trouw locatie met vele culinaire hoogstandjes

De Zwarte Boer voorzijde.jpg
De Zwarte Boer achterzijde
Zwarte Boer visit
De Zwarte Boer voorzijde.jpg

Boutique Hotel-Restaurant “De Zwarte Boer” is gelegen midden in de Veluwse bossen op het schitterende Landgoed Leuvenum (bij Ermelo).
 
De geschiedenis van deze uitspanning voert u terug naar het jaar 1600. Gelegen op een kruispunt van de oude Hessenwegen werd de uitspanning
gebruikt door koetsiers van diligences en handelsreizigers om de handelswaar uit te wisselen en de paarden te verversen.

Prachtige locatie

In 2007 en 2008  is “De Zwarte Boer” ingrijpend verbouwd. Alle authentieke details zijn in het schitterende Hotel-Restaurant teruggebracht.
Bij binnenkomst proeft u direct de roemrijke geschiedenis. De oude togen, antieke kroonluchters, haard, kasten, spanten en vloeren doen u jaren terug gaan in de tijd.
 
Heden ten dage is “De Zwarte Boer’ een van de kleinste vier sterren hotels van Nederland.
De kamers zijn onder andere uitgerust met stoomcabines, Bang & Olufsen apparatuur en Auping bedden.
 
Het hotel-restaurant is een officiële trouwlocatie en biedt een culinair fine dining restaurant, een brasserie, deels overdekt verwarmd terras, en een zaal voor feesten en partijen. Deze zaal is exclusief te reserveren en beschikt over een eigen bar, aanlooproute vanaf de parkeerplaats en prachtig gelegen terras.
 
Het team is er trots op u te mogen verwelkomen!

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.