6 Topbands voor Nederlandstalige muziek

Nederlandstalige band boeken Evenses.jpeg

Nederlandstalige bands

Wil je Nederlandstalige muziek op je feestje, jubileum, evenement of bruiloft? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je een band of dj boekt die de sfeer er goed in brengt. Met een van de volgende topbands gaat dat zeker lukken.

100% Nederpop

De liveband 100% Nederpop speelt fantastische Nederlandstalige songs. Deze band speelt Nederlandstalige nummers die iedereen kent en kan meezingen. Met een optreden van 100% Nederpop breng je nog meer sfeer en gezelligheid op je feest. Het maakt niet uit hoe oud of jong je gasten zijn; iedereen geniet ervan en vindt de band fantastisch. 100% Nederpop timmert flink aan de weg en heeft opgetreden op feesten met bekende namen als Kensington, Miss Montreal en Racoon. Deze liveband was zelfs de huisband van het tv-programma ‘De Eretribune’. De bandleden van 100% Nederpop zijn dan ook echte professionals en geven elk jaar tal van optredens bij bedrijfsfeesten, studentenfeesten en tentfeesten. De liveband heeft de afgelopen jaren dus flink wat ervaring opgedaan en zal van je feest een gezellige party maken.

De Mannen van Oranje

Wil je een feest waarbij je gasten helemaal los gaan? De Mannen van Oranje zorgen ervoor. Het is één groot feest met deze band. Deze vijfkoppige band bestaat uit een zanger en vier geweldige muzikanten. De zanger is de huiszanger van het bekende Amsterdamse café Bolle Jan. Deze band speelt bekende Nederlandse meezingers die iedereen uit volle borst meezingt en waarop gedanst kan worden. De Mannen van Oranje laat het publiek zingen en dansen. De liveband speelt Hollandse toppers van Jan Smit, Guus Meeuwis, Nick en Simon, Frans Bauer, Jannes, Gebroeders Ko en Wolter Kroes.

Feestband Favours

Feestband Favours maakt jouw feest tot een onvergetelijk gebeuren. Deze coverband speelt vrijwel alle muziekstijlen, zoals jazz, pop, disco, classics en Nederlandstalig. Favours bestaat uit een zangeres en vier muzikanten die van ieder optreden een feestje maken. De energie spat ervan af en werkt aanstekelijk voor je gasten. Favours heeft een breed repertoire met echte feestnummers en bekende Hollandse meezingers van onder meer Blof, Jan Smit, Van Dik Hout, Frans Bauer, Guus Meeuwis, De Dijk en André Hazes.

Partyband Cheerz!

De allround partyband Cheerz! haalt alles uit de kast om je gasten een topavond te bezorgen. Deze achtkoppige band straalt één al plezier uit en dit is tijdens een optreden goed te horen en te zien. Cheerz! bestaat uit een zanger, zangeres, een vierkoppige ritmesectie en twee blazers. De band speelt overal, zoals cafés en feesttenten, maar ook op bruiloften en bedrijfsfeesten. Cheerz! bestaat al sinds 2005 en heeft al op tientallen bruiloften, jubilea en feesten. Daarnaast heeft deze band ook op grotere evenementen gespeeld. Zo stonden ze in het voorprogramma van De Dijk en speelden ze op de Avondmarkten Sluis, Walibi World en CuliNESSE Rotterdam. Cheerz! speelt diverse stijlen, waaronder pop, rock, disco en Nederlandstalig. Ze spelen bekende nummers met een eigen unieke sound. Eén ding is zeker: met een optreden van Cheerz! wordt jouw feest onvergetelijk!

Typical Dutch

Met een optreden van feestzanger en entertainer Typical Dutch wordt jouw feest gegarandeerd een succes. Typical Dutch zorgt voor een spetterende avond en kan ieder soort publiek vermaken. Met zijn feestbrigade maakt hij van elk optreden één groot feest. Zijn Nederlandstalige repertoire is zeer uitgebreid, van Nederpop en smartlappen tot aan après-ski hits en Hollandse meezingers. De feestbrigade van Typical Dutch bestaat uit opvallende typetjes van een discoganger tot een Amsterdamse schoffie. Deze typetjes worden gespeeld door de zanger en entertainer zelf. Typical Dutch is een echte toevoeging op je feest. Hij maakt van jouw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum een echt feestje.

André Hazes imitator

Met een André Hazes imitator wordt jouw feest een groot meezingfestijn. Onze imitator is een ware professional en heeft optreden in het voorprogramma van bekende artiesten als Guus Meeuwis en Jan Smit. Tijdens een optreden van de imitator zingt iedereen mee met nummers als ‘Bloed, zweet en tranen’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘De Vlieger’ en tal van andere Hazes klassiekers. Deze artiest blaast iedereen omver met zijn geweldige stemgeluid.

DJ Maximuss

Naast een band kun je ook voor een allround DJ kiezen. Zo verzorgt onze feest-DJ Maximuss een show waarbij jij bepaalt wat er gedraaid wordt. Als je van tevoren aangeeft welke muziek je op jouw feest wilt horen dan zet de DJ de nummers in zijn playlist. Zo ben je er zeker van dat de leukste Nederlandstalige nummers op jouw feest worden gedraaid. Een allround DJ-show van Evenses bestaat uit een compleet pakket met een DJ, geluidsapparatuur en een mooie lichtshow. De show kan door diverse DJ’s worden ingevuld. Al onze DJ’s hebben een jarenlange ervaring, zijn professioneel en leveren kwaliteit bij hun optredens. Ze spelen in op de wensen van het publiek, zodat het altijd een geslaagd feestje wordt.

Verlichte dansvloer

Met een verlichte dansvloer breng je de feeststemming er nog meer in. Dit hoeft geen prijzige uitgave te zijn. Evenses biedt vier verschillende vloeren aan in diverse afmetingen. Wij leveren een vloer een in vlakken van één vierkante meter. Je kunt dus zelf aangeven hoeveel vlakken je nodig hebt, zodat je nooit teveel betaalt. Een verlichte dansvloer wordt op de feestlocatie geleverd en gemonteerd door onze professionals. Na afloop van je feest halen ze de vloer weer op. Bij Evenses heb je de keuze uit de volgende verlichte dansvloeren:

 • Disco verlichte dansvloer
 • Een LED-dansvloer
 • Deluxe verlichte dansvloer
 • Premium verlichte dansvloer
 • Exclusive verlichte dansvloer

Geen stress meer met een Party Manager

Je bent er vast al achter gekomen dat het plannen van een feest zeer stressvol is. Naast het vinden van een geschikte band, komt er nog veel meer bij kijken. Met ons party pakket hoef jij je nergens meer druk om te maken. De Party Manager van Evenses organiseert het feest voor jou en regelt alles tot in de puntjes. Onze Party Manager heeft een ruime ervaring met het organiseren van feesten en evenementen. Of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest, een huwelijksfeest of een jubileum. De Party Manager weet raad met iedere setting. In samenspraak met jou gaat de Party Manager op zoek naar de leukste band en alle andere benodigdheden voor jouw feest. Dankzij de enthousiaste inzet en klantvriendelijke houding wordt je feest of evenement een onvergetelijke gebeurtenis.

Huur een fotograaf

Foto’s geven een mooie herinnering aan je feest. Onze fotografen zijn geselecteerd door ons. Als je een fotograaf huurt bij Evenses betekent dit dat je altijd te maken hebt met een professial die prachtig werk aflevert. Met een fotoreportage maak je van jouw bedrijfsfeest, evenement, huwelijksfeest of jubileum een feest om nooit te vergeten.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar