< Terug naar overzicht

Zwarte Pieten

De fantastische pieten van Evenses lopen over de daken in heel Nederland, voor elke gelegenheid
vanaf: 
€250,-
4
Geschikt voor:

Referenties

"Hartstikke leuk dit! Voor op school hebben wij een team van zwarte pieten ingehuurd, om de kinderen blij te maken. Is allemaal goed verlopen. De pieten bleven goed in hun rol. "
Ans - OBS de Zilvermeeuw
5
"Voor de Sinterklaasviering bij ons bedrijf hadden wij een tweetal pieten gehuurd. Is vlekkeloos verlopen en de kinderen van onze medewerkers waren ontzettend blij en verrast dat ze allemaal lekkere dingetjes kregen en een klein presentje. Bedankt hiervoor!"
Miranda van Luttikhuizen
4
"Leuke pieten, mooi gedaan. Iedereen was blij tijdens de Sinterklaasviering. Zeker tevreden over de service en voor een mooie prijs. "
Familie Beukers
4

Zwarte Pieten

De Pieten zijn in november en december weer in ons land en staan te popelen om bij u op uw kantoor, event, winkel, huis, school of winkelcentrum langs te komen.

 

Het duurt niet lang meer of het is weer zover, het is Sinterklaas! Met eeuwenlange ervaring brengen de pieten van Sinterklaas u een bezoek aan uw locatie en verblijden zij uw collega's, vrienden en familie en hun kinderen.Deze gezellige pieten zijn voor alle gelegenheden in te huren en zullen weer ondeugende Pieten grappen en grollen uithalen, snoepgoed uitdelen aan de kinderen en familie, vrienden en collega's. Bij Evenses dragen wij het sinterklaasfeest een warm hart toe en vinden het belangrijk dat de kinderen niet teleurgesteld worden. De Evenses pieten zijn goed verzorgd en dragen traditionele kostuums.

 

Mocht u vragen hebben of een Sinterklaasboeking willen doen dan kunt u bellen of ons mailen naar onze boekingspieten. Zij zijn speciaal uit Spanje meegekomen om alles in goede banen te leiden en staan u graag te woord.

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, Lounge DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, Lounge DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid. €445,- Lees meer
Dansvloer boeken bedrijfsfeest verjaardag

Patronen

Verlichte dansvloer

Patronen

Verlichte dansvloer Deze mooie LED dansvloer is een superplatte en voordelige optie voor ieder feest. €395,- Lees meer
Typetje huren bedrijfsfeest receptie

Dronken Non

Typetje

Dronken Non

Typetje Een non met een alcoholprobleem, dat kan nooit goed gaan! €375,- Lees meer
fotograaf evenementen huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €395,- Lees meer