Zanggroep The Swingettes brengt u de pareltjes van toen en de leukste muziek van nu. Altijd met een retro knipoog!

 

Met hun prachtige stemmen, hoge hakken en stijlvolle outfits zingen de vier aan het conservatorium geschoolde zangeressen sfeervolle en swingende songs. Optredens kunnen zowel versterkt als a capella plaatsvinden. Zo kan het kwartet als podiumact optreden, maar ook als mobiele act voor op een congres of in een winkelcentrum. De duur van het optreden passen we ook graag aan aan uw wensen, dit is variabel van één nummer tot een programma van 3 keer 20 minuten gedurende 3 uur.

 

Standaard spelen de Swingettes een leuk en afwisselend programma. Dit is een moderne mix van romantische ballads, swingende soul en de lekkerste pophits van nu. Denk aan 'Umbrella', 'Crazy in Love' of 'I will survive'. Herkenbare songs, geserveerd met een flinke scheut glamour. Daarnaast hebben ze ook in hun repertoire klassiekers uit de jaren ’40 en ’50. Met muziek van onder andere The Andrews Sisters, zoals 'Boogie Woogie Boogle Boy' en 'Rum & Coca Cola', maar ook 'Bei mir bist du schön' komen vervlogen tijden weer tot leven.

 

Voor de kerstperiode hebben ze een leuk kerstprogramma. Hierbij komen traditionele carols en swingende kersthits voorbij, voor de ultieme kerstsfeer. Denk aan klassiekers zoals 'Jingle Bell Rock' en 'Holy Jolly' maar ook 'White Christmas' passeren de revue.

 

The Swingettes verzorgden eerder al succesvolle optredens voor Holland Casino, De Bijenkorf, Park Plaza Hotels, Carré, Het Spoorwegmuseum, Carlton Hotels, Theater de Kik en kunnen een leuk optreden verzorgen voor uw privé feest, bedrijfsfeest, bruiloft, diner, verjaardag of evenement.  Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden!