Zanggroep The Swingettes brengt u de pareltjes van toen en de leukste muziek van nu. Altijd met een retro knipoog!

 

Met hun prachtige stemmen, hoge hakken en stijlvolle outfits zingen de vier – aan het conservatorium geschoolde – zangeressen sfeervolle en swingende songs. Optredens kunnen zowel versterkt als a capella plaatsvinden. Zo kan de zanggroep als podiumact optreden, maar ook als mobiele act voor op een congres of in een winkelcentrum. De duur van het optreden passen we ook graag aan aan uw wensen, dit is variabel van één nummer tot een programma van 3 keer 20 minuten gedurende 3 uur.

 

 

Standaard spelen de Swingettes een leuk en afwisselend programma. Dit is een moderne mix van romantische ballads, swingende soul en de lekkerste pophits van nu. Denk aan 'Umbrella', 'Crazy in Love' of 'I will survive'. Herkenbare songs, geserveerd met een flinke scheut glamour. Daarnaast hebben ze ook in hun repertoire klassiekers uit de jaren ’40 en ’50. Met muziek van onder andere The Andrews Sisters, zoals 'Boogie Woogie Boogle Boy' en 'Rum & Coca Cola', maar ook 'Bei mir bist du schön' komen vervlogen tijden weer tot leven.

 

 

Voor de kerstperiode hebben ze een leuk kerstprogramma. Hierbij komen traditionele carols en swingende kersthits voorbij, voor de ultieme kerstsfeer. Denk aan klassiekers zoals 'Jingle Bell Rock' en 'Holy Jolly' maar ook 'White Christmas' passeren de revue.

The Swingettes verzorgden eerder al succesvolle optredens voor:

Holland Casino

De Bijenkorf

Park Plaza Hotels

Carré

Het Spoorwegmuseum

Carlton Hotels

Theater de Kik

Diverse privé feesten, verjaardagen, huwelijken

 

 

Wilt u The Swingettes huren voor uw receptie, bruiloft, diner of evenement? Dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!