< Terug naar overzicht

Zangeres-pianiste Froukje

Zangeres-pianiste Froukje is een unieke zangeres en weet precies haar publiek te raken.
vanaf: 
€475,-
5

Referenties

"Op mijn moeders verjaardag heeft Froukje gezongen en het was super mooi! Hele warme en fijne stem om naar te luisteren. Bovendien is ze een heel lief meisje."
Lois en Marja
5
"Op onze bruiloftsceremonie heeft Froukje mooie liedjes gespeeld en iedereen was er stil van! Echt een aanrader."
Maria Majoor
5

Zangeres-pianiste Froukje

Van pop en jazz tot soul en musical, van ontroerende luisterliedjes tot swingende up-tempo's. Froukje zingt en speelt alles met plezier en gemak. Froukje heeft haar opleiding zang (Pop&Jazz) aan het conservatorium afgerond en speelt daarnaast ook zeer verdienstelijk piano: een ideale combinatie! Gewapend met haar stem, piano en eigen geluidsinstallatie weet ze al sinds 2003 iedere gelegenheid tot een muzikaal succes te maken.

 

''Geen vaste setjes, maar inspelen op het publiek en de sfeer van het moment''
Deze zangeres past zich volledig aan aan uw wensen: denk hierbij aan een passend en aangenaam volume (eigen geluidsinstallatie), verzoeknummers van u en uw gasten, zelfs thema-gelegenheden behoren tot de mogelijkheden (bijvoorbeeld jazzbrunch, kinderkerst of een romantisch valentijnsdiner waarbij alle gasten ter plekke 'hun' lied kunnen aanvragen).

 

Froukje staat garant voor stijlvolle easy-listening muziek en weet mensen met haar prachtige stem te raken en ontroeren. Dankzij haar jarenlange ervaring, onuitputtelijke repertoire en frisse uitstraling zorgt Froukje voor de perfecte en persoonlijke muzikale omlijsting voor iedere gelegenheid.

 

Wilt u deze geweldige zangeres boeken voor uw receptie, bruiloft, ceremonie, diner of feest? Zangeres-pianist Froukje is via deze website in te huren voor een breed scala aan gelegenheden: uw opening, jubileum, huwelijk of zakelijk evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Suggesties voor bij deze act

fotohokje voor huwelijk bedrijfsfeest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €595,- Lees meer
zangeres boeken trouwceremonie

Suzy Jane

Zangeres

Suzy Jane

Zangeres Met haar prachtige stemgeluid weet deze pianiste / zangeres altijd de juiste snaar te raken. €495,- Lees meer
fotograaf evenementen huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €395,- Lees meer
Marleen en Manuel 1

Marleen & Manuel

Pop duo, Jazz duo

Marleen & Manuel

Pop duo, Jazz duo Marleen & Manuel zijn afgestudeerd aan de Rockacademie en erg leuk om te boeken voor uw feest! €695,- Lees meer