Zangeres Anne boeken?

Zangeres Anne, 19 jaar, speelt zowel eigen repertoire dat varieert van elektronische pop tot kwetsbare kleinkunst, als bekendere covers van artiesten die haar inspireren.

Momenteel studeert Anne aan het Utrechts Conservatorium en is ze dagelijks bezig met muziek. Invloeden zoals Lana del Rey en Lianne la Havas, maar ook zeker de Nederlandstalige Wende Snijders en Eefje de Visser zijn bronnen van inspiratie voor haar. Ze schrijft en zingt graag zowel in het Engels als in het Nederlands.

Zangeres Anne boeken

Ellie begeleidt zichzelf op piano en soms op gitaar, maar speelt ook graag samen met gitarist of band. Naast muziek is ze veel bezig met theater, en die combinatie is terug te horen in haar eigen werk.

Boekingen Zangeres Anne

Wilt u Zangeres Anne boeken voor uw feest, evenement of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest en Bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.