< Terug naar overzicht

Zanger-gitarist SRG

Deze muzikant is een alleskunner. Hij speelt met zang en gitaar het beste toen en nu!
vanaf: 
245,-
5

Referenties

"SRG heeft echt een heerlijke stem en is een goede performer! Genoten van hem op onze bruiloft!"
Lily en Mario Beek
5
"Hij heeft een erg goed optreden geleverd bij de receptie van mijn nicht. Mooie stem en leuke liedjes! "
Teddy
4
"Goede gozer! Hij was lekker spontaan en genoot van zijn optreden. Wij hebben ook enorm van hem genoten! Prachtige stem!"
Indy en Gijs
5

Zanger-gitarist SRG

SRG is een levende jukebox, hij speelt alle nummers van de afgelopen 60 jaar.Van de kleinste intieme liedjes tot de meest rauwe schreeuwen die u ooit gehoord heeft. Door de snelle omschakeling tussen verschillende genres, klankkleuren, volumes en emoties maakt SRG elk optreden weer tot een unieke beleving. Ideaal als verrassing voor uw viering of juist als sfeervolle achtergrond muziek. Heeft u een specifiek nummer wat vertolkt MOET worden op uw speciale dag? Zet het erbij in de aanvraag en zorg dat deze dag de speciale gelegenheid wordt die u voor ogen heeft.

 

Wilt u SRG boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beatwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Gentle DJ zingend bruiloft

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & Percussie

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & PercussieDeze entertainer is DJ, percussionist én zanger. Hij brengt u een unieke en gevarieerde show!1145,-Lees meer
coverband boekingen nederland

Smashing Susie

Coverband

Smashing Susie

CoverbandDeze top coverband staat garant voor een geweldig feest, huwelijk of bedrijfsfeest!2295,-Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer