< Terug naar overzicht

Zanger-gitarist Peter

Deze theatrale zanger-gitarist speelt zowel akoestisch als met backing tracks op uw evenement.
vanaf: 
€395,-
4

Referenties

"Super gave man! Onze bruiloft was echt een unieke ervaring dankzij Peter. Goed contact gehad met hem en hij dacht echt met ons mee. "
Naomi Jansen
5
"Zeer unieke artiest, echt zeker waard om te boeken! Oude soul liedjes worden omgetoverd tot een uniek liedje."
Marja de Boer
4
"Ik had eerst twijfels want ik kende hem niet, maar het bleek de beste van alle acts die ik voor mijn ijspiste had gevraagd. Zéér gevarieerd, heerlijke stem, sympathiek. Iedereen bleef tot het eind zitten."
Tom Thienpont
5
"Ons jaarlijks personeelsfeest van de afdeling Neurologie is telkens een hit ! Niet te luid, niet te stil, klassevol, smaakvol. Van de ontvangst tot wanneer de DJ los gaat de perfecte gezelligheidsmuziek."
Dr. P. Vanderdonckt
4
"Supersfeer op het terras van het café gedurende tien dagen ! Een heel mooie herinnering. Het was een eer om hem bij ons te hebben"
Niels Bouckaert
5

Zanger-gitarist Peter

Zanger/gitarist Peter is een unieke theatrale artiest die op allerlei gelegenheden speelt. Peter zijn repertoire bestaat uit pop van alle tijden en dan voornamelijk van 1960 tot vandaag. Hierbij komen de jaren 1975-1995 komen het meeste naar voren. Alle covers zijn een eigen unieke bewerking, maar meer dan herkenbaar genoeg om het publiek direct mee te nemen. Door zijn stem krijgt uw feest, huwelijk, evenement, ceremonie, personeelsfeest of diner een 'soul-touch'. De muziek gaat van luister soul, lounge, tot dans (pop). Alle nummers zijn overbekende klassiekers die men weinig elders live hoort.

 

Het repertoire en profilering van de zanger-gitarist past hij aan uw gelegenheid aan. Daarbij is zanger-gitarist Peter de ideale muzikale gastheer voor de tussenperiode vanaf de ontvangst van uw gasten tot wanneer een DJ het feest helemaal losgooit. Terwijl de gasten zich acclimatiseren met een praatje, hapje of drankje zingt hij warme songs en verstrekt hij eventueel wat feest informatie. Daarnaast leidt hij eventuele speeches of andere acts in en steekt hij onopvallend telkens een tandje bij, totdat het publiek helemaal voorbereid is om met de DJ uit de bol te gaan. 

 

Wilt u gitarist/zanger Peter boeken voor uw feest, huwelijk of evenement? Deze zanger-gitarist is te boeken voor uw bruiloft, verjaardagsfeest, diner, receptie, bedrijfsfeest en jubileum. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over deze talentvolle zanger/gitarist? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u 7 dagen per week graag te woord.

Suggesties voor bij deze act

zangeres boeken trouwceremonie

Suzy Jane

Zangeres

Suzy Jane

Zangeres Met haar prachtige stemgeluid weet deze pianiste / zangeres altijd de juiste snaar te raken. €540,- Lees meer
Raphael huren bedrijfsfeest festival

Raphael

Zanger, Gitarist

Raphael

Zanger, Gitarist Met 20 jaar aan ervaring is hij een geweldige zanger/gitarist met een heel breed repertoire. €395,- Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €395,- Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

Fotohokje De mooiste herinneringen aan uw evenement! €645,- Lees meer

Repertoire

Songs

  • Dance
  • Lounge
  • Pop
  • Soul