< Terug naar overzicht

Xander de Buisonjé

Deze zanger schreef Nederlandstalige klassiekers, zoals 'Hou me vast'. Boek hem hier nu.
vanaf: 
€8495,-
5

Referenties

"Xander weet echt de gevoelige snaar te raken. Ik had tranen in mijn ogen tijdens zijn optreden op de bruiloft van mijn broer."
Anne
4
"Wat een stem! En wat een leuke man! Hij praat ook gezellig zijn optreden aan elkaar."
Janneke
4
"Ik ben een keer naar een concert van hem geweest. Wauw, wat was dat geweldig! Echt een aanrader!!"
Tommy
5

Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé is een van de geweldige zangers die Nederland rijk is. De zanger en entertainer kunt u nu bij Evenses boeken. U kunt deze act boeken voor uw bruiloft, festival, opening, evenement en bedrijfsfeest.

 

Xander leerden we kennen als frontman van Volumia! Hij schreef o.a. de nummers ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’. Inmiddels Nederlandstalige klassiekers. In 2002 gaf Xander met Volumia! een afscheidsconcert in de Heineken Music Hall. Daarna heeft hij zijn carrière als solo artiest voortgezet. Vijf solo-albums, een akoestische album en aantal singles verder is hij nog steeds één van de meest populaire en best geboekte artiesten van Nederland. Eén van zijn laatste singles 'De Wereld Redden’ bereikte de top 10 in iTunes en met zijn laatste album 'Xander in Concert’ scoorde hij een gouden plaat. In 2014 en 2015 tourde hij door verschillende theaters in Nederland met zijn interactieve theatershow "Xander Omarmt". Waarbij hij zich laat inspireren door de vriendschap van mensen in het publiek en dit samen met ze viert op het podium.

 

Xander is inmiddels ook een gevestigd presentator. Hij presenteerde al zes keer op rij De Vrienden van Amstel LIVE! Waar hij samen met Guus Meeuwis ook het meest heeft gestaan als artiest. Daarnaast presenteerde hij Studio 9, De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen en het televisieprogramma ‘Zij gelooft in mij’. Verder is hij al drie jaar op rij te horen bij Holland zingt Hazes in Ziggodome. En heeft hij door zijn muzikale expertise ook rollen vervuld als jurylid bij televisieprogramma’s The Next Pop Talent en Bloed, Zweet en Tranen.

 

Xander is een artiest, een entertainer, een presentator. Maar bovenal. Een mensenmens. Mensen geven hem inspiratie. Hij geeft ze er onvergetelijke momenten voor terug. Naast zijn muzikale activiteiten zet Xander zich ook in voor Make-A-Wish Nederland. Hier verbindt hij sinds 2014 de allerkleinsten aan hun grootste wens. Xander hoopt dat hij in de toekomst met zijn talent en zijn muziek steeds meer mensen aan elkaar kan verbinden.

 

Wilt u Xander de Buisonjé boeken voor uw huwelijksfeest, personeelsfeest of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenement en bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

videozuil huren verjaardag

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek! €350,- Lees meer
dj mobiel voor evenementen

Mobiele DJ 'Move'

Mobiele DJ, Allround DJ

Mobiele DJ 'Move'

Mobiele DJ, Allround DJ De mobiele DJ geeft een leuke show die hij kan verplaatsen over uw feest en evenement. €775,- Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft receptie

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. €975,- Lees meer
coverband bedrijfsfeest verjaardag huwelijk

Mister Jack

Jazz band, Coverband, Pop duo, Jazz duo

Mister Jack

Jazz band, Coverband, Pop duo, Jazz duo Deze band is zeer allround en speelt zowel feestelijke covers, jazz, soul en meer! €995,- Lees meer