< Terug naar overzicht

Will Tura boeken

Deze legendarische zanger wordt niet voor niets de keizer van het Vlaamse lied genoemd.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Will Tura is echt mijn held! Ik vind al zijn liedjes zo mooi."
Zoë
5
"Dankzij hem heb ik de naam Arthur gekregen, heel de familie is fan!"
Arthur Kuyn
5
"Ik ben over het algemeen niet echt fan van Nederlandstalige muziek, maar voor Will Tura maak ik altijd een uitzondering"
Kristel
5

Will Tura boeken

Will Tura boeken

 

Will Tura wordt gezien als één van de grootste Vlaamse zangers. Velen noemen hem ook wel de keizer van het Vlaamse lied, vanwege zijn lange carrière in muziek. Sinds jongs af aan is hij al bezig met het maken van muziek. Hij is begonnen met het spelen van piano, accordeon, drums en mondharmonica. Toen Will nog een tiener was tekende hij een platencontract bij Jacques Kluger. Zijn eerste singles waren vertalingen van Amerikaanse singles. Vijf later scoorde hij zijn eerste hit met de single "Eenzaam zonder jou". Velen zien dit als zijn bekendste liedje.

 

Hij componeert voor een grotendeel zijn eigen nummers. Verder componeert hij ook nummers voor andere artiesten, zo componeerde hij het nummer "Niemand wil je als je ongelukkig bent" voor Marva. In zijn jarenlange carrière heeft Will velen dingen bereikt. Hij heeft hits gescoord in de Nederlandse Top 40, ook hij heeft in het buitenland mogen samenwerken met onder andere de begeleidingsgroep van Elvis Presley en de London Philharmonic Orchestra. In 2009 werd bekend dat Will Tura in totaal ongeveer 135 albums had uitgebracht.

 

Een paar jaar geleden voor zijn 75e verjaardag zag de zanger in zijn geboortestad Veurne een groots concert. Dit concert vond plaats op de Grote Markt van Veurne en was binnen een paar dagen uitverkocht. Tot op de dag van vandaag verkoopt Will Tura zijn concerten uit. Hij werd een jaar later beloond met de Lifetime Achievement Award tijdens de MIA's, deze worden gezien als de belangrijkste Vlaamse muziekprijzen.

 

Boekingen Will Tura

 

Wilt de 'keizer van het Vlaamse lied' voor uw feest of evenement boeken? Will Tura boekt u nu bij Evenses, voor uw festival of bedrijfsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Mocht u verder nog vragen hebben, kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van Will Tura.

Suggesties voor bij deze act

jan smit boeken bruiloft evenement

Jan Smit boeken

Bekende zangers

Jan Smit boeken

Bekende zangersDe zanger die bij bijna elke Nederlander wel bekend is, Jan Smit! 2999,-Lees meer
dre hazes jr boeken bruiloft festival

André Hazes boeken

Bekende zangers

André Hazes boeken

Bekende zangersAndré Hazes, zoon van Nederlands beste en meest bekende volkszanger zorgt voor een knalfeest!2999,-Lees meer
clouseau foto

Clouseau boeken

Bekende bands

Clouseau boeken

Bekende bandsAl 30 jaar brengt Clouseau de ene hit na de andere uit in Vlaanderen en omstreken2999,-Lees meer
dana winner boeken evenement

Dana Winner boeken

Bekende zangeressen

Dana Winner boeken

Bekende zangeressenAl meer dan 20 jaar domineert deze succesvolle zangeres de hitlijsten van Vlaanderen2999,-Lees meer