Wieger boeken?

Wieger is een singer-songwriter. Oorspronkelijk komt hij uit omgeving Utrecht (Houten, IJsselstein), sinds twee jaar woont Wieger in Amsterdam. Wieger vindt het leuk dat muziek hem op interessante plekken brengt: een surffestival in Frankrijk, de chique verjaardag van een CEO, een uitvoering in TivoliVredenburg en binnenkort een tv-show!

Wieger boeken

Wieger speelt zowel op de voor- als achtergrond uit een repertoire van veel verschillende artiesten. Bijvoorbeeld: Bruno Mars, Ed Sheeran, De Dijk, en LMFAO (ja, echt). Wieger kies liedjes die hij zelf mooi vindt en die ‘overeind’ blijven met alleen zang en gitaar. Hieronder kun je zijn repertoire bekijken! Als je meer voor een jazzy vibe gaat kun je ook kijken naar zijn ensemble Suitable! Wieger speel bijna altijd covers, maar ihij heeft begin 2019 ook eigen werk uitgebracht. Check de EP ‘Tot Hier En Verder’ op Spotify!

Het belangrijkste voor hem is dat zijn optreden bijdraagt aan het doel van jouw event, of het nou een borrel, diner of presentatie is. Daarom gaat hij graag met je in gesprek om te onderzoeken welke sfeer je wilt neerzetten. Als Wieger het idee heeft dat het niet matcht geeft hij dat natuurlijk aan.

Boekingen Wieger

Wilt u Wieger boeken voor uw feest, evenement of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw builoft en diner. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.