Vrijgezellenfeest voor je vriendin organiseren?

psychics-1036496_1280.jpg

Vrijgezellenfeest organiseren

Gaat je vriendin of zus over een paar weken trouwen? Dan is het natuurlijk superleuk om haar te verrassen met een vrijgezellenfeest. Alleen hoe doe je dat? Wat zijn originele en onvergetelijke activiteiten voor het vrijgezellenfeest? Wij geven je wat tips.

Een act van een waarzegster

Een act van een waarzegster zal zeker in de smaak vallen. De waarzegster kan de toekomst van haar en haar vriendinnen voorspellen. Hoe bijzonder is dat? Wil je een waarzegster boeken? Dan heb je de keuze uit diverse acts. Zo kan je waarzegster Naria huren, maar ook kiezen voor een tarotkaart-legster of handlezeres.

Waarzegster Naria

Met een waarzegster trakteer je de bruid in spe op een unieke beleving. Waarzegster Naria kan ingehuurd worden om tarotkaarten te leggen of handen te lezen. De waarzegster is al sinds 2003 actief als tarotist. Ze geeft mini-readings met behulp van haar eigen tarotkaarten. Tijdens haar mini-readings laat ze de gasten zien hoe bijzonder ze zijn en bevestigt ze hun talenten. Ze praat met de gasten en de gesprekken krijgen vaak een andere wending. Op de feesten waar Naria mini-readings heeft gegeven, raakten de gasten allemaal ontroerd en fleurden ze op. Deze ervaren waarzegster brengt de boodschappen met de nodige humor. Ze voelt mensen aan en is een meesteres in het lezen van kaarten. Een mini-reading duurt maximaal tien minuten en blijft redelijk down- to-earth. De readings zijn dus geen zweverig geheel, maar spiritueel entertainment. Op het vrijgezellenfeest kan Naria meerdere mini-readings uitvoeren. Natuurlijk is de aanstaande bruid als eerste aan de beurt.

Tarotkaart-legster

De tarotkaart-legster legt de tarot op een begrijpbare manier uit. In een magisch ingericht hoekje in een kamer of op de feestlocatie, geeft ze jullie vriendin en de andere gasten een advies. De tarotkaart-legster kan in een uur tijd voor ongeveer zes mensen de toekomst voorspellen. De voorspellingen dien je wellicht met een korreltje zout te nemen.

Handlezeres Salina

Laat de toekomst van de bruid voorspellen door middel van handlezen. Handlezeres Salina geeft het vrijgezellenfeest een bijzonder tintje. Ze leest de handen van alle gasten op het feestje. Na afloop van de party zal je al snel merken dat je voortaan anders naar je handen en die van anderen kijkt. Salina is twintig jaar geleden gestart met handlezen. Door naar de handlijnen van een persoon te kijken, kan ze het karakter en de levensloop van iemand voorspellen. Deze handlezeres combineert de traditionele handlijnkunde met psychologische inzichten en andere methoden. Ze kijkt niet alleen naar de handlijnen, maar ook naar de vorm van de handen en de vingers. Hier kan ze veel informatie uit halen. Vervolgens geeft Salina je een heldere kijk op het leven en geeft ze mogelijkheden aan voor de toekomst. Een reading van Salina is verrassend en erg leuk. Tijdens een reading worden de talenten en kwaliteiten zichtbaar en geeft ze aan wat je valkuilen zijn. Ze vertelt de gasten ook hoe het leven, de liefde en de relatie zich ontwikkelen en welk type werk bij een persoon past. Per uur kan Salina bij zo’n acht tot tien mensen hun hand lezen. Alle gasten die op het vrijgezellenfeest komen, kunnen dus een reading ontvangen.

Kies voor een workshop

Wil je een act combineren met een activiteit? Dan is een workshop dé ideale optie. Hierbij maken jullie in groepsverband bonbons, cocktails of sushi. Evenses biedt meerdere workshops aan.

Bonbon / chocolade workshop

Als je vriendin een ware chocoholic is dan past een bonbon / chocolade workshop helemaal bij haar. Het is dan ook een geweldig idee om haar te verrassen met een workshop bonbons maken. Tijdens de workshop kom je eerst meer te weten over de herkomst en de mystiek van chocolade. Vervolgens krijg je een uitleg over de materialen en de grondstoffen. Daarna kun je lekker zelf aan de slag met het maken van de heerlijkste bonbons. Natuurlijk mag er geproefd worden! Dip en proef van de verschillende chocoladesmaken, maak zelf een pralinévulling en creëer vervolgens de heerlijkste bonbons met smaken als kaneel, rum, koffie, limoen, sinaasappel of speculaas. Na afloop van de workshop mogen alle deelnemers hun zelfgemaakte bonbons meenemen, verpakt in een mooi doosje. Aan het einde van het vrijgezellenfeest kunnen jullie dus gezamenlijk smullen van de zelfgemaakte bonbons.

Cocktail workshop

Drinken jullie graag cocktails? Dan is het natuurlijk een goed plan om de bruid in spe mee te nemen naar een cocktail workshop. Tijdens de workshop leren jullie om traditionele én hippe cocktails te maken. Shake de drankjes in je glas en bereid een Mojito, Cosmopolitan, Jellyfish of Mai-Tai. Alles komt aan bod. De ervaren bartenders leggen je alles uit en houden de score goed bij. Aan het einde van de workshop mogen jullie de zelfbereide cocktails natuurlijk ook opdrinken. Het leukste deel van de dag!

Sushi workshop

Is je vriendin gek op sushi? Boek dan een sushi workshop voor haar vrijgezellenfeest. De workshop kan thuis of op locatie worden verzorgd. Tijdens de workshop leer je verschillende soorten sushi te maken. Na afloop kunnen jullie samen genieten van de zelfgemaakte sushi-creaties. Je kunt kiezen uit drie verschillende workshop-pakketten:

 • Een standaard sushi workshop: hierbij leren jullie om drie soorten sushi te bereiden met verse zalm, krab en groente.
 • Een premium sushi workshop: bij deze variant worden er vier soorten sushi bereidt van verse zalm, tonijn, krab en groente.
 • Royal sushi workshop: dit is de meest uitgebreide workshop. Hierbij leert de sushi-expert jullie om vijf soorten sushi te bereiden met verse zalm, tonijn, garnaal, krab, groente, viseitjes, Japanse mayonaise en zeewiersalade. Het klinkt allemaal heerlijk!

Boek een fotograaf

Natuurlijk wil je de vrijgezellendag vastleggen. Zo hebben jullie als vriendinnengroep altijd een mooie herinnering aan de dag. Bij Evenses huur je een professionele fotograaf die de mooiste momenten van het vrijgezellenfeest vastlegt. Wij hebben onze fotografen persoonlijk geselecteerd door middel van een testshoot en een kennismakingsgesprek. We werken dan ook met de beste fotografen, waardoor wij je een prachtige fotoreportage kunnen garanderen. Je hebt de keuze uit diverse pakketten waarbij de fotograaf minimaal twee uur op het feest aanwezig is.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar