Vrijgezellenfeest voor je vriendin organiseren?

psychics-1036496_1280.jpg

Vrijgezellenfeest organiseren

Gaat je vriendin of zus over een paar weken trouwen? Dan is het natuurlijk superleuk om haar te verrassen met een vrijgezellenfeest. Alleen hoe doe je dat? Wat zijn originele en onvergetelijke activiteiten voor het vrijgezellenfeest? Wij geven je wat tips.

Een act van een waarzegster

Een act van een waarzegster zal zeker in de smaak vallen. De waarzegster kan de toekomst van haar en haar vriendinnen voorspellen. Hoe bijzonder is dat? Wil je een waarzegster boeken? Dan heb je de keuze uit diverse acts. Zo kan je waarzegster Naria huren, maar ook kiezen voor een tarotkaart-legster of handlezeres.

Waarzegster Naria

Met een waarzegster trakteer je de bruid in spe op een unieke beleving. Waarzegster Naria kan ingehuurd worden om tarotkaarten te leggen of handen te lezen. De waarzegster is al sinds 2003 actief als tarotist. Ze geeft mini-readings met behulp van haar eigen tarotkaarten. Tijdens haar mini-readings laat ze de gasten zien hoe bijzonder ze zijn en bevestigt ze hun talenten. Ze praat met de gasten en de gesprekken krijgen vaak een andere wending. Op de feesten waar Naria mini-readings heeft gegeven, raakten de gasten allemaal ontroerd en fleurden ze op. Deze ervaren waarzegster brengt de boodschappen met de nodige humor. Ze voelt mensen aan en is een meesteres in het lezen van kaarten. Een mini-reading duurt maximaal tien minuten en blijft redelijk down- to-earth. De readings zijn dus geen zweverig geheel, maar spiritueel entertainment. Op het vrijgezellenfeest kan Naria meerdere mini-readings uitvoeren. Natuurlijk is de aanstaande bruid als eerste aan de beurt.

Tarotkaart-legster

De tarotkaart-legster legt de tarot op een begrijpbare manier uit. In een magisch ingericht hoekje in een kamer of op de feestlocatie, geeft ze jullie vriendin en de andere gasten een advies. De tarotkaart-legster kan in een uur tijd voor ongeveer zes mensen de toekomst voorspellen. De voorspellingen dien je wellicht met een korreltje zout te nemen.

Handlezeres Salina

Laat de toekomst van de bruid voorspellen door middel van handlezen. Handlezeres Salina geeft het vrijgezellenfeest een bijzonder tintje. Ze leest de handen van alle gasten op het feestje. Na afloop van de party zal je al snel merken dat je voortaan anders naar je handen en die van anderen kijkt. Salina is twintig jaar geleden gestart met handlezen. Door naar de handlijnen van een persoon te kijken, kan ze het karakter en de levensloop van iemand voorspellen. Deze handlezeres combineert de traditionele handlijnkunde met psychologische inzichten en andere methoden. Ze kijkt niet alleen naar de handlijnen, maar ook naar de vorm van de handen en de vingers. Hier kan ze veel informatie uit halen. Vervolgens geeft Salina je een heldere kijk op het leven en geeft ze mogelijkheden aan voor de toekomst. Een reading van Salina is verrassend en erg leuk. Tijdens een reading worden de talenten en kwaliteiten zichtbaar en geeft ze aan wat je valkuilen zijn. Ze vertelt de gasten ook hoe het leven, de liefde en de relatie zich ontwikkelen en welk type werk bij een persoon past. Per uur kan Salina bij zo’n acht tot tien mensen hun hand lezen. Alle gasten die op het vrijgezellenfeest komen, kunnen dus een reading ontvangen.

Kies voor een workshop

Wil je een act combineren met een activiteit? Dan is een workshop dé ideale optie. Hierbij maken jullie in groepsverband bonbons, cocktails of sushi. Evenses biedt meerdere workshops aan.

Bonbon / chocolade workshop

Als je vriendin een ware chocoholic is dan past een bonbon / chocolade workshop helemaal bij haar. Het is dan ook een geweldig idee om haar te verrassen met een workshop bonbons maken. Tijdens de workshop kom je eerst meer te weten over de herkomst en de mystiek van chocolade. Vervolgens krijg je een uitleg over de materialen en de grondstoffen. Daarna kun je lekker zelf aan de slag met het maken van de heerlijkste bonbons. Natuurlijk mag er geproefd worden! Dip en proef van de verschillende chocoladesmaken, maak zelf een pralinévulling en creëer vervolgens de heerlijkste bonbons met smaken als kaneel, rum, koffie, limoen, sinaasappel of speculaas. Na afloop van de workshop mogen alle deelnemers hun zelfgemaakte bonbons meenemen, verpakt in een mooi doosje. Aan het einde van het vrijgezellenfeest kunnen jullie dus gezamenlijk smullen van de zelfgemaakte bonbons.

Cocktail workshop

Drinken jullie graag cocktails? Dan is het natuurlijk een goed plan om de bruid in spe mee te nemen naar een cocktail workshop. Tijdens de workshop leren jullie om traditionele én hippe cocktails te maken. Shake de drankjes in je glas en bereid een Mojito, Cosmopolitan, Jellyfish of Mai-Tai. Alles komt aan bod. De ervaren bartenders leggen je alles uit en houden de score goed bij. Aan het einde van de workshop mogen jullie de zelfbereide cocktails natuurlijk ook opdrinken. Het leukste deel van de dag!

Sushi workshop

Is je vriendin gek op sushi? Boek dan een sushi workshop voor haar vrijgezellenfeest. De workshop kan thuis of op locatie worden verzorgd. Tijdens de workshop leer je verschillende soorten sushi te maken. Na afloop kunnen jullie samen genieten van de zelfgemaakte sushi-creaties. Je kunt kiezen uit drie verschillende workshop-pakketten:

  • Een standaard sushi workshop: hierbij leren jullie om drie soorten sushi te bereiden met verse zalm, krab en groente.
  • Een premium sushi workshop: bij deze variant worden er vier soorten sushi bereidt van verse zalm, tonijn, krab en groente.
  • Royal sushi workshop: dit is de meest uitgebreide workshop. Hierbij leert de sushi-expert jullie om vijf soorten sushi te bereiden met verse zalm, tonijn, garnaal, krab, groente, viseitjes, Japanse mayonaise en zeewiersalade. Het klinkt allemaal heerlijk!

Boek een fotograaf

Natuurlijk wil je de vrijgezellendag vastleggen. Zo hebben jullie als vriendinnengroep altijd een mooie herinnering aan de dag. Bij Evenses huur je een professionele fotograaf die de mooiste momenten van het vrijgezellenfeest vastlegt. Wij hebben onze fotografen persoonlijk geselecteerd door middel van een testshoot en een kennismakingsgesprek. We werken dan ook met de beste fotografen, waardoor wij je een prachtige fotoreportage kunnen garanderen. Je hebt de keuze uit diverse pakketten waarbij de fotograaf minimaal twee uur op het feest aanwezig is.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar