Vintage Bruiloft

Terug in de tijd op een stijlvolle manier met een vintage bruiloft thema

prijs op aanvraag
vintage bruiloft
GwpWGhFPAdg
bruiloft
boeken bruiloft
huwelijk
bruiloftsfeest
boeken bruiloft
feest bruiloft
vintage bruiloft
Controleer nu de beschikbaarheid van Vintage Bruiloft
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bruiloft, Ceremonie
Categorie: Bruiloft

Een bruiloft in vintage thema

Op zoek naar een interessant thema voor uw bruiloft, en u kunt niet meer wegkijken van alle verweerde foto's van hoe bruiloften vroeger eruit zagen? Zo'n vintage bruiloft met een klassieke auto als de Bentley en iedereen in vest of pak met hoed. Vintage kapsel, melkwitte jurken en pasteltinten, dat is hoe een vintage bruiloft eruit moet zien. Is dit het thema voor u? Dan bent u hier op de juiste plek, wij bieden het vintage bruiloft thema pakket aan. Wij verzorgen voor u dan het volgende:

Wat wij voor uw vintage bruiloft regelen bepalen wij altijd in samenspraak met u, zodat u er verzekerd van bent dat het een perfect feest gaat worden.

vintage bruiloft.jpg

Muziek

Bij een bruiloft vintage thema is het zeer belangrijk dat de band die gaat spelen ook jullie thema reflecteert. Wanneer iedereen in vintage outfit bij jullie op de vintage bruiloft is, kan er niet ineens een metal band aan het spelen gaan. Daarom raden wij bij dit bruiloft thema bijvoorbeeld The Vintage Brothers aan, die met hun energieke en swingende Jazz iedereen wel aan het dansen krijgen. De band gehad, alleen is het nog te vroeg? Dan is een aanrader om in thema te blijven bij een vintage wedding het op te volgen met onze DJ Classics, die met oude langspeelplaten de dansvloer nog voorziet tot in de late uurtjes.

Decoratie

Bij vintage bruiloften moeten wel alle aspecten uit het vintage tijdperk voorkomen. Daarom kan het er niet makkelijk vanaf gemaakt worden met standaard zitplekken, bruiloftstaarten en een standaard wit kleurenpalet. Zo passen mooie bloemen gecombineerd met vintage elementen als oude typemachines en meubilair zeer goed bij een vintage bruiloft. Misschien zelfs een oude fonograaf? Het is allemaal mogelijk, wij stileren uw bruiloft graag samen met u. Door ons in te schakelen heeft u meteen de connecties liggen voor een topaankleding van de vintage bruiloft.

Vintage decoration.jpg

Catering

Naast muziek en decoratie is het ook vaak wel aan de orde dat er een vorm van catering voor de vintage bruiloft geregeld moet worden. Het moet zeker niet zijn dat de gasten hongerig na de ceremonie het vintage bruiloft feest in gaan. Daarom zouden wij voor u de catering kunnen regelen op locatie, wij hebben namelijk een brede keuze aan catering en kunnen in samenspraak met u de keuze maken voor een passend menu. In vintage thema zou het wel mooi zijn om een high tea te organiseren voor alle aanwezigen menu's en 's avonds bijvoorbeeld bediening rond te laten gaan met hapjesplateaus.

catering vintage bruiloft.jpg

Foto- en Videografie

Wanneer alles voor de vintage bruiloft eenmaal gepland is, moet er natuurlijk ook een aandenken van gemaakt worden. Iedereen denkt er wel aan voor op hun vintage bruiloft om een bruiloftfotograaf in te huren, maar heeft u ook wel eens gedacht aan een videograaf voor op uw bruiloft? Die schiet de beelden op uw bruiloft en monteert ze dan tegelijkertijd ook zelf, zo weet u dat de volledige compositie van uw aftermovie van de vintage bruiloft tot in de puntjes klopt. Ook dit kunnen wij allemaal voor u regelen, zo weet u dat jullie deze mooie dag nooit meer zullen vergeten.

Videograaf huren.jpg

Overtuigd dat de vintage bruiloft het thema voor u gaat worden, alleen nog niet zo zeker over de invulling? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon 085-7920202 (NL) / 02-8084961 (BE) voor persoonlijk advies.

Vergelijkbare acts

Barn wedding

Barn wedding

Een sfeervol pakket voor een echte barnwedding

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.