Vacature Evenementen & Sales Medewerker

Wil jij werken aan de Amsterdamse grachten, bij een snelgroeiend entertainmentbedrijf met Europese ambities? Liggen jouw talenten in sales, service, marketing en de organisatie van evenementen? Dan zijn we op zoek naar jou! We hebben een vacature beschikbaar voor de functie van:

Events & Sales medewerker M/V

32-40 uur per week  
startdatum: 1 november 2021 (in overleg)

Vacature sales medewerker

Evenses Entertainment verzorgt boekingen van entertainment in Nederland, België, Zweden en Duitsland. Daarnaast zijn we ook opstartend in Denemarken, Spanje, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. We hebben meer dan 1000 verschillende diensten en producten: van bekende artiesten en -dj's, tot muzikanten en coverbands. En van casino avonden en fotohokjes tot dansshows en cocktailbars. We proberen online de beste te zijn van Europa en combineren dit met betrokken en persoonlijke service. Tot onze klanten behoren de grootste bedrijven van de wereld, maar ook bruiloften, privefeesten en pleinfeesten helpen we graag verder.

Omdat we zo snel groeien hebben we extra versterking nodig! Voor de dagelijkse gang van zaken én de verdere uitbreiding van ons bedrijf zoeken wij een zeer ondernemende, commerciële, gezellige en betrokken collega met een veel talent voor sales, service, marketing en event management. Als events & sales medewerker werk je in een jong, informeel en ondernemend team en ben je nauw betrokken bij alle onderdelen van de organisatie.

Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijk met de onderstaande taken; 
o Mede-eindverantwoordelijk voor sales & service

o Mede-eindverantwoordelijk voor de organisatie van boekingen en evenementen

o Meehelpen met de (internationale) uitbreiding van Evenses

o Eindverantwoordelijk voor begeleiding, beoordeling van 1 a 2 stagiaires en een parttimer die onder jouw aansturing werken

Profiel van de geschikte kandidaat:
Je bent MBO+, HBO of universitair afgestudeerd. Omdat we internationale ambities hebben, heb je een streepje voor als je een andere taal ook perfect kunt spreken en schrijven (Duits / Engels / Zweeds / Deens / Frans). Je bent fulltime beschikbaar. Je bent zeer commercieel, zelfstandig, ondernemend, communicatief en assertief. Je bent flexibel, leergierig en collegiaal. Je houdt er van om dingen voor elkaar krijgen, te verkopen en hebt een passie voor entertainment. Daarnaast kun je leiding geven aan collega’s / stagiaires en ben je een prettig persoon om in ons team te hebben.

Aanbod:
Welkom in ons fijne, internationale en hechte team van 20-25 personen! Je werkt in een jonge, ondernemende en snelgroeiende onderneming waarbij je betrokken wordt bij alle onderdelen van het bedrijf. Je kan meewerken aan de uitrol van ons succesvolle concept naar andere landen, waarbij je alle ins en outs leert over de entertainment- en evenementenbranche. Je werkt in een hecht, internationaal en ambitieus team, met veel ruimte voor eigen initiatieven. We houden van hard werken, maar een goede sfeer en prettige samenwerking zijn minstens net zo belangrijk. Naast een marktconform salaris bieden we mooie extra's en een leuke werksfeer. Het kantoor ligt prachtig aan de Amsterdamse grachten.

Vergoeding bestaat uit een aantal componenten:
Onderstaande is gebaseerd op fulltime (40u) dienstverband.

 • Basis salaris (€1750/maand, bedrag staat vast) met doorgroei mogelijkheden. Hierbij komen nog:
 • een maandelijkse bonusregeling (€150 - €500 per maand)
 • pensioenvergoeding (2,75% van het loon)
 • reiskostenvergoeding (max €200 per maand)
 • 100% van eventuele overuren uitbetaald
 • Apple MacBook laptop
 • wekelijks sporten met je collega's
 • een jaarlijks opleidingsbudget
 • opleidingen vanuit het bedrijf georganiseerd
 • veel gezellige uitjes met je collega's
 • veel vrijheid om je eigen uren in te plannen

Reactie:
Een motivatiebrief met CV kan bij voorkeur per e-mail worden gestuurd naar:

E-mail: hr@evenses.com

Een schriftelijke sollicitatie is ook mogelijk. De motivatiebrief en CV kun je sturen naar:
Evenses BV t.a.v. Thomas Verheul
Oudeschans 85-4
1011 KW Amsterdam

evenses-team-3.jpg

Wil je meer van Evenses te weten komen?
Bekijk hier:
- Film impressie van werken bij Evenses
- Hoe mensen het vinden om bij Evenses te werken
- De promotiefilm van Evenses
- De brochure voor onze klanten
- Onze contactgegevens

Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op per e-mail of bel naar 085-7920202. Vraag hierbij naar Thomas Verheul
*

Wij werken NIET met bemiddelingsbureaus en/of detacheringsbureaus. Elke vorm van acquisitie zullen wij direct afwijzen.*

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar