6 x unieke activiteiten voor op jouw feestje!

biergoochelaar

Als je een feestje geeft, dan is het doel natuurlijk dat het gezellig wordt. Soms helpt het daarbij als er grappige acts ten tonele verschijnen of er vermakelijke spelletjes op tafel komen.

Wij verzamelden 6 unieke activiteiten om op jouw feestje te doen. Plezier gegarandeerd!

1. Huur een typetje in

Op zich kan je bepaalde vrienden op je feestje hebben die al genoeg gekkigheid met zich meebrengen. Echter, sommige feestje kunnen wel wat ‘spice’ gebruiken. Het is dan leuk om een typetje in te huren die de boel op stelten zet.

Huur bijvoorbeeld een serveerster in, die bedoeld is om drankjes en hapjes rond te brengen, maar eigenlijk een kluns blijkt. Een typetje zorgt voor humoristische en bizarre wendingen. Bij Evenses kan je het typetje ‘Serveerster Annie’ boeken; Annie is een nogal verknipte vrouw met levenservaring, die werkelijk iedere kans aangrijpt om, bij voorkeur op schoot, haar ervaringen met jou te delen. Op deze manier zit de sfeer er meteen goed in op jouw feest!

2. Goochel met bier

Bier is lekker om te drinken, maar je kan er nog meer mee; bijvoorbeeld trucjes met bierflessen en bierdoppen, afschuimers en bierviltjes. Er zijn talloze trucs, waarvan tutorials allemaal te vinden zijn op YouTube. Oefen even goed, pak het podium en steel de show met het laten zien van jouw goochelkunsten. Enthousiast publiek verzekerd!

Heb je trouwens geen zin om te oefenen en wil je het vooral houden bij bier drinken? Huur dan de biergoochelaar in en geniet van zijn act.

3. Houd een verkleedpartij en leg het vast

Om wat gekkigheid in een gelegenheid te brengen, is een bonte avond altijd een goed idee! Verzamel alle verkleedkleding die jullie hebben, pik er allemaal wat leuks uit, trek het aan, en, lach elkaar vooral uit om hoe ‘stom’ jullie eruit zien. Uiteraard is het leuk om dit tafereel vast te leggen. Gebruik daarvoor polaroidfotografie, dan hebben jullie een foto die je direct mee naar huis kan nemen!

4. Houd een Red Cup-party

Het is heel Amerikaans om een huisfeest te geven en uit ‘red cups’ te drinken. Deze red cups worden echter ook gebruikt om spelletjes mee te doen, zoals bier pong. Er zijn nog veel meer spelletjes met de red cups te spelen, zoals ‘race to the top’, ‘flip the cup’, ‘shoot the ball’ en ‘blow the cup race’.

5. Bedenk een thema voor je feest en nodig een passende artiest uit

Themafeestjes zijn altijd plezierig. Feestgangers hebben vaak veel voorpret en op het feest voel je je gelijkgestemd met de andere gasten. Vaak is iedereen een beetje melig, omdat je je even in een andere wereld bevindt dan ‘normaal gesproken’. Met de feestdagen in zicht kan je bijvoorbeeld een kerstfeest geven, waar iedereen in kerstoutfit moet verschijnen. Als entertainment zou je de muzikale kerstman kunnen laten komen. Met zijn saxofoon kan hij alle kerstnummers spelen in de kerstsferen zoals je gewend bent. Leuk detail: de muzikale kerstman is verkleed als de kerstman. De muzikale kerstman laat het kerstgevoel bij iedereen door het lichaam gieren met zijn heerlijke saxofoonklanken.

6. Ledlicht-party

Je kan natuurlijk kiezen voor een themafeest met passende activiteiten, maar een feest kan ook bijzonder worden gedecoreerd. Daar kan je unieke activiteiten op aanpassen. Bijvoorbeeld: een feest met alleen maar kaarslicht. Deze spannende omgeving wordt compleet gemaakt met een waarzegster die in de donkere hoek spannende voorspellingen doet. Of wat dat je van een Ledlicht-party? Versier het huis met allemaal Ledlicht met verschillende neonkleuren, zodat het feest een echte ‘disco’-vibe krijgt.

Zet bijvoorbeeld een Led-fotohokje neer of huur de Led-jongleur in. De led-jongleur die bij Evenses te boeken is combineert de kunst van het jongleren met bewegingstheater en muziek. Hierdoor ben je meteen muzikaal voorzien.

Wil jij ook een bijzondere act of activiteit op jouw feest? Ga veel oefenen en creatief aan de slag, of laat Evenses jou helpen!Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar