Uitvaart

Een uitvaart regelen, dat is nog moeilijker dan sommige denken. Uw naaste is overleden en aan u de taak om de uitvaart zo goed mogelijk te verzorgen. Waar moet u allemaal aan denken? We kunnen u helpen bij het maken van de keuze in de uitvaartmuziek en artiesten om de muziek te verzorgen tijdens de herdenkingsdienst of condoleance.... Lees meer

Onze topaanbevelingen

Yuri



7 Beoordelingen

Feestzanger Yuri is een allround zanger-gitarist. Te boeken voor uw feest, receptie en borrel.

Vanaf
€ 445,-

Zanger-Gitarist Cole



3 Beoordelingen

Een professionele gitarist met een breed repertoire, sfeermaker voor ieder gelegenheid

Vanaf
€ 445,-

Bekijk hieronder al onze mogelijkheden aan artiesten om de uitvaart muzikaal te omlijsten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de passende artiest!

main
...

Hoe kies ik mijn uitvaartmuziek?

U wilt natuurlijk bijpassende uitvaart muziek. De uitvaartmuziek is een prachtig middel om de overledene te herdenken, door bijvoorbeeld zijn favoriete nummers te laten spelen of een nummer wat u erg doet denken aan de overledene. Wilt u bijvoorbeeld rustige achtergrond muziek of een heel mooi orkest? Dat kan, zorg ervoor dat de muziek past bij de overledene en de sfeer die u wilt creëren rondom de uitvaart.

  • Klassiek orkest op uw uitvaart, een klassiek orkest kan met hun prachtige spel erg goed inspelen op uw behoeften.
  • Zanger of zangeres boeken, een zanger of zangeres kan de nummers spelen met een bijpassende tekst of een lievelingslied zingen voor de overledene op uw uitvaart.
  • Pianist inhuren, een pianist kan de gehele uitvaart voorzien van achtergrond muziek, een andere optie zou een combinatie van zang en de piano zijn.
  • Instrumentale muziek huren, denk hierbij aan een harpist of een saxofonist op de uivaart.

Bij het kiezen van de uitvaart muziek kunt u eerst een lijstje maken met potentiële nummers. In het lijstje staan bijvoorbeeld liedjes met een passende tekst of persoonlijke favorieten van de overledene. Na het samenstellen van het lijstje bepaald u welk nummer wanneer gespeeld wordt op de uitvaart, om ze de uitvaartmuziek het meest tot zijn recht te laten komen. Er bestaat ook de mogelijkheid om verzoeknummers in te dienen bij de artiesten.