Twan Huys boeken

Wilt u Twan Huys boeken? Dat kan via Evenses. Twan Huys is een Nederlandse journalist, televisiepresentator, televisieproducent en auteur. Hij is geboren in Sevenum op 24 maart 1964. Journalist Twan Huys is een veel besproken publiek figuur. Twan Huys heeft aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg gestudeerd en ging bij de Regionale Omroep Zuid in Limburg werken. Dit werd snel opgevolgd door Stad Radio Amsterdam en de VARA.

Biografie Twan Huys

Van 1992 tot 2010 was Twan werkzaam voor het programma NOVA. In 1999 werd hij voor dit programma correspondent in de Verenigde Staten wat hij diverse jaren heeft gedaan. In 2010 ging hij werken voor Nieuwsuur, wat de opvolger van NOVA was. Dit deed hij tot 2018 om vervolgens RTL Late Night te gaan presenteren. In 2019 besloot Twan Huys weer een samenwerking aan te gaan met de NPO.

Door de jaren heen heeft Twan Huys meerdere tv-programma's gepresenteerd zoals onder andere 'College Tour', 'Nieuwsuur', 'RTL Late Night' en 'Buitenhof'. Hoewel de ene programma meer kijkcijfers opleverde dan de ander is Twan Huys niet weg te slaan van de televisie. U kunt Twan Huys boeken als presentator of spreker. Een mooie opening van uw avond verzorgd door Twan Huys. Dat zou pas geweldig zijn.

Buitenhof Twan Huys

Na het vertrek van Humberto Tan kwam RTL uit bij Twan Huys. Dit bleek helaas geen succes te zijn. Twan Huys nam een korte 'talkshowvakantie' waarna hij weer terug kwam op de televisie met het programma 'Buitenhof'.

Boekingen van Twan Huys

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van Twan Huys als spreker? Niet alleen bezit Twan Huys kennis over diverse onderwerpen, ook weet hij hoe hij het publiek moet bespelen. Heeft u nog vragen over het boeken van Twan Huys als spreker? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij beantwoorden graag al uw vragen over het boeken van Twan Huys.