Ms. Jane is de perfecte toevoeging voor jullie bruiloft wanneer jullie op zoek zijn naar een bijzondere ceremonie. Trouwen voor de wet in een feestelijke sfeer? Ms Jane is de oplossing!

 

Ms. Jane is een native Engelssprekende, zingende ceremonie spreekster.  Met een knipoog naar gospel weet ze van iedere ceremonie een prachtig, feestelijk geheel te maken. De ceremonie onder leiding van Ms. Jane biedt meer ruimte voor persoonlijke trouwbeloftes en eigen inbreng. Het huwelijk kan in zowel Engels als Nederlands voltrokken worden.

 

Om het geheel nog meer bijzonder te maken zal Ms. Jane live zang in de toespraak verwerken. Tijdens de ceremonie zingt ze twee tot drie songs uit haar jazz, soul en swingende black gospel repertoire. Ms. Jane wordt begeleid door backingtracks. Het is ook mogelijk het optreden uit te breiden met een live pianist, gospelgroep of live jazzband.

 

De Zingende ceremonie spreekster zorgt ervoor dat met jullie inbreng een sprankelend en vloeiend geheel ontstaat. Hierbij ligt de nadruk op een prachtige, muzikale sfeer die met een bijpassende speech zijn hoogtepunt bereikt. Tijdens het laatste lied zullen alle gasten luidkeels meezingen. Cermonie spreekster Jane is niet beëdigd, zij kan alleen jullie persoonlijke ceremonie lijden.  Jullie krijgen een trouwcertificaat van verbintenis mee ter herinnering. 

 

Ms. Jane inhuren voor uw bruiloft en ceremonie? Vraag een offerte aan via de website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn zeven dagen per week beschikbaar en denken graag met u mee!