Trolly

Trolly de geliefde trol met een ondeugend karakter komt graag een kijkje nemen op uw evenement!

€ 459 - € 750
Trolly boeken
Trolly boeken
Trolly boeken
Trolly boeken
EIruu ZuNP
Trolly boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Trolly
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Trolly de act

Er zijn natuurlijk enorm veel sprookjes en verhalen waarin trollen voorkomen. Sommige enorm groot met wratten en verrotte kleren en soms zijn het kleine trolletjes met pluizige haren. Echter hebben de meeste trollen één ding gemeen en dat is dat ze hoe ze er ook uit zien altijd een goed hart hebben Trolly is daar een perfect voorbeeld van. Trolly is een grote grijze trol met grote ledematen en enorme gezichtskenmerken. Hij lijkt net van steen maar hij heeft een klein hartje met zachte persoonlijkheid. Wanneer je deze trol Trolly beter leert kennen zal je er al snel achter zijn typische trolse kenmerken komen zoals ondeugend, slim en soms een beetje lomp zijn. Met zijn grote lach weet hij van iedere gelegenheid om te toveren in een onvergetelijke dag. Hij wandelt overal rond en zal de mensen maar al te graag aanspreken (op z'n Trolls). Door zijn vriendelijke uiterlijk, weet hij iedereen te boeien... maar pas op: Trolletje is ondeugender dan dat je denkt!

Deze mythologische wezens spreken vaak tot de verbeelding bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Wij hebben Trolly als meest geliefde en (al jaren) meest geboekte straatheater-act. Dat komt doordat trollen een tijdloos begrip zijn en altijd tot verbeelding zullen spreken in de fantasie. Het komt er ook door dat hij zo vaak wordt geboekt omdat dit ondeugend figuur overal gezien mag worden. Overal, en ook met iedereen. Voor kinderen van 3 tot 104 jaar!

De acteur van Trolly heeft al jaren ervaring in het spelen van verschillende typetjes. Hij weet zich enorm goed in zijn rol te plaatsen en altijd het beste in zijn publiek naar boven te halen. Hij is ook enorm goed met kinderen en neemt ze met zijn showtjes mee in zijn wonderlijke wereld. Ook volwassenen weet hij op te vrolijken met zijn acts.

Trolly boeken

Trolly is een perfecte act om toe boeken voor een evenement met kinderen, een festival, een dorpsevenement of (verjaardags)feest. Trolly wordt al jaren als dé topper als een van de levende standbeelden gezien. Bij Evenses kunt u heel makkelijk Trolly boeken. U kunt ons altijd een aanvraag sturen via de site om een offerte met een passend voorstel te ontvangen. Wij zullen dan contact met u opnemen over het voorstel om deze of verder aan te passen aan uw wensen of de boeking verder te regelen! Waar kunt u nog meer aan denken om (bij) te boeken bij Evenses?

Bij Evenses kunt u:

Trolly boeken
The Rednose Reindeer boeken
Jan de Orgelman boeken
Kerstman boeken
Catering bestellen
Fotografen inhuren
DJ’s boeken
Bands boeken

Er zijn weinig zekerheden in het leven, maar dat het met Trolly één groot feest is, is een zekerheid waar wij niet omheen kunnen!
Wij garanderen u een prachtige invulling van uw evenement of gelegenheid door een van onze vele professionele artiesten.

Vergelijkbare acts

Dronken Non

Dronken Non

5 Beoordelingen

Een non met een alcoholprobleem, dat kan nooit goed gaan!

€ 395 - € 990
Pirate Jack

Pirate Jack

2 Beoordelingen

Pirate Jack maakt van uw gelegenheid een onvergetelijke en beruchte avond!

€ 395 - € 990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.