TP4Y boeken

TP4Y oftewel, Too Pretty 4 You bestaat uit vier meiden, namelijk Amber, Nour, Sterre en Zoë. De carrière van deze girlband is begonnen door hun deelname aan Holland's Got Talent in 2014. Bij dit programma kwamen zij tot de finale en eindigden uiteindelijk op de derde plek. Na hun deelname aan het programma kregen de meiden alsnog een platendeal bij het label Sony Music.

In mei 2015 brachten zij de single 'La La Love' uit, de weergaven op Youtube en Spotify samen komen op bijna 2 miljoen neer. Vervolgens bracht de groep ' Million Bucks' en 'Blush' uit. Net voor de jaarwisseling naar 2017 brachten zij de single ' Lovecation' uit. Dit zou uiteindelijk de eerste single worden van hun tweede EP die later 2017 uitgebracht zou worden. Het motto van de groep staat gelijk aan de naam: "Too Pretty 4 You" hiermee wordt bedoeld om meiden hun gang te laten gaan en zich niet te laten beïnvloeden door negatieve uitlatingen van een ander, meiden moeten in zichzelf geloven. Het succes van de groep reikt verder dan alleen Nederland, vandaar dat de groep vaak in het Engels communiceert naar de buitenwereld. Landen als Japan, Mexico, Brazilië, Indonesië, Spanje en België lieten al horen mee te genieten van de girlband.

Wilt u TP4Y boeken voor uw bruiloft, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.