TP4Y boeken

Vier stemmen die perfect op elkaar aansluiten, dat is niks anders dan TP4Y!

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
TP4Y huren Festival.jpg
JgYnzfAPPUk
czgArrtHQ
jmFE TVA
TP4Y huren Festival.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van TP4Y
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

TP4Y boeken

TP4Y oftewel, Too Pretty 4 You bestaat uit vier meiden, namelijk Amber, Nour, Sterre en Zoë. De carrière van deze girlband is begonnen door hun deelname aan Holland's Got Talent in 2014. Bij dit programma kwamen zij tot de finale en eindigden uiteindelijk op de derde plek. Na hun deelname aan het programma kregen de meiden alsnog een platendeal bij het label Sony Music.

In mei 2015 brachten zij de single 'La La Love' uit, de weergaven op Youtube en Spotify samen komen op bijna 2 miljoen neer. Vervolgens bracht de groep ' Million Bucks' en 'Blush' uit. Net voor de jaarwisseling naar 2017 brachten zij de single ' Lovecation' uit. Dit zou uiteindelijk de eerste single worden van hun tweede EP die later 2017 uitgebracht zou worden. Het motto van de groep staat gelijk aan de naam: "Too Pretty 4 You" hiermee wordt bedoeld om meiden hun gang te laten gaan en zich niet te laten beïnvloeden door negatieve uitlatingen van een ander, meiden moeten in zichzelf geloven. Het succes van de groep reikt verder dan alleen Nederland, vandaar dat de groep vaak in het Engels communiceert naar de buitenwereld. Landen als Japan, Mexico, Brazilië, Indonesië, Spanje en België lieten al horen mee te genieten van de girlband.

Wilt u TP4Y boeken voor uw bruiloft, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Veronique van Zalingen
5 uit 5 sterren
Ik ging mee als begeleider voor mijn dochter en haar vriendinnen naar een concert van deze meidengroep, superleuk! Vooral voor de jeugd zal ik het aanraden.
Indy Dijkstra
5 uit 5 sterren
Nour, Sterre, Amber en Zoë zijn super op elkaar ingespeeld en dat zie als je optreden
Sofie Fredericks
5 uit 5 sterren
Live zingen ze gewoon net zo zuiver als in de clips, ik ben fan!
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.