DJ Timmie Tirol biografie

Tim Groetelaers begon als The Popcornking in 2004 aan zijn carrière als DJ. Toen Tim ontdekt was als feest DJ veranderde hij zijn naam even later naar DJ Tim Little. Doordat hij steeds Timmie werd genoemd gaf hij zichzelf de naam "DJ Timmie".

DJ Timmie Tirol draait op verschillende gelegenheden. U kunt DJ Timmie Tirol boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement, feest en festival. DJ Timmie Tirol kunt u kennen van zijn populaire singles Hé lekker ding, Diese Faust, Heartbeat, Mind Your Step en Crazy. DJ Timmie Tirol maakt van elk optreden een groot feest. Timmie Tirol draait fantastische hits op zijn speciaal gebouwde TimTower. In 2016 ontving Timmie de Party Award voor "De beste opkomende party DJ van Nederland". Dj Timmie Tirol heeft op Go Apresski, Dutch Valley en op Turnup the Beach van 538 gedraaid. Ook kon je DJ Timmie Tirol op RTL4 bij De Jongens Tegen De Meisjes in gevecht met Chantal Janzen zien. Timmie was ook in de bioscoopfilm Apenstreken van regiseur Johan Nijenhuis te zien. Hij draaide op het Oktoberfest in München en tijdens Das Coen Und Sander Fest van 3FM/538!

DJ Timmie Tirol boekingen

Wilt u DJ Timmie Tirol boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of festival? DJ Timmie Tirol boeken via Evenses voor uw feest. Vul het offerte formulier in voor Timmie Tirol boekingen, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u: