The Wedding Nanny

Een zorgeloze dag tijdens uw bruiloft en plezier voor alle kids met onze gescreende oppassers

4,7 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
wedding nanny huren bruiloft.png
wedding bruiloft nanny
huwelijk oppas boeken
kids nanny boeken
Oppas bruiloft, wedding nanny
wedding event bruiloft feest kinderen mee
oppas huren bruiloft
wedding nanny huren bruiloft.png
Controleer nu de beschikbaarheid van The Wedding Nanny
Starttijd:  
Eindtijd:  
Geschikt voor: Bruiloft, Ceremonie, Overig

The wedding nanny

Voor iedereen die een zorgeloos en onvergetelijk huwelijksfeest wenst. Onze oppassers maken er ook een echt feest van voor de kinderen en ontnemen u en uw gasten de zorg voor deze gehele dag. Zo hebben alle gasten, klein en groot, een fijne dag!

Organiseert u een feestje of bruiloft? En heeft uzelf en/of hebben uw gasten kinderen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. ​Met een van onze gescreende oppassers heeft zowel u als de kinderen een toptijd! De nanny's zijn zorgvuldig geselecteerd, waardoor u ten alle tijden een verantwoordelijke en spontane oppas voor uw (kinder)feest of bruiloft hebt. The Wedding Nanny verzorgt leuke activiteiten en maakt er ook voor de kinderen een groot feest van.​

Geeft u juist een kinderverjaardagsfeestje en kunt u een extra handje gebruiken? Met een van onze gescreende oppassers heeft zowel u als de kids een toptijd! De nanny's zijn zorgvuldig geselecteerd, dus u hebt altijd een verantwoordelijke, spontane oppas op uw (kinder)feest of bruiloft! Zij verzorgen leuke activiteiten en maken er voor de kinderen een groot feest van!

Onze oppassers zijn enthousiaste, ondernemende en betrouwbare dames, zij spelen met de kinderen op uw feest/evenement en zorgen dat alles goed gaat. U kunt kiezen uit enkele thema's. Hieronder staan een paar leuke en originele ideeën op een rijtje, maar natuurlijk horen wij ook graag uw ideeën wat betreft de invulling van de dag en eventueel avond.

- Knutselen 
- Buiten spelen (als het weer het toe laat), met leuke activiteiten
- Schminken en mini (kinder)disco 
- (Bruiloft)bingo

Wilt u onze Wedding Nanny's huren voor uw bruiloft, receptie, ceremonie, huwelijk, verjaardag of trouwfeest? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om uw wensen en voorkeuren met u te bespreken.

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Nienke Vijzel
5 uit 5 sterren
The wedding nanny's waren een groot succes voor onze bruiloft, ze wisten alle kinderen te vermaken en wisten de ouders ook gerust te stellen. Een goede dienst!
Lisa Klaassen
4 uit 5 sterren
Voor mijn ouders 30 jaar jubileum hebben wij The Nanny's geboekt bij Evenses, het was een zeer zeker succes de kinderen. Zij raakte niet verveelt en wij konden hierdoor als ouders toch stiekem een beetje meer van het feest genieten. The Nanny's zijn een erg vertrouwt team.
Vera Hoogewerf
5 uit 5 sterren
Wat een leuke en gezellige dames hadden wij tijdens ons bruiloftsdag! Ik raad iedereen The wedding nanny's aan, om jezelf te ontzorgen en ook je gasten een fijne dag te gunnen. Al mijn vriendinnen gaven aan dit ook tijdens hun huwelijk te willen.
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.