< Terug naar overzicht

The Wedding Nanny

Een zorgeloze dag tijdens uw bruiloft en plezier voor alle kids met onze gescreende oppassers
vanaf: 
245,-
4
Geschikt voor:

Referenties

"The wedding nanny's waren een groot succes voor onze bruiloft, ze wisten alle kinderen te vermaken en wisten de ouders ook gerust te stellen. Een goede dienst! "
Nienke Vijzel
5
"Voor mijn ouders 30 jaar jubileum hebben wij The Nanny's geboekt bij Evenses, het was een zeer zeker succes de kinderen. Zij raakte niet verveelt en wij konden hierdoor als ouders toch stiekem een beetje meer van het feest genieten. The Nanny's zijn een erg vertrouwt team. "
Lisa Klaassen
4
"Wat een leuke en gezellige dames hadden wij tijdens ons bruiloftsdag! Ik raad iedereen The wedding nanny's aan, om jezelf te ontzorgen en ook je gasten een fijne dag te gunnen. Al mijn vriendinnen gaven aan dit ook tijdens hun huwelijk te willen. "
Vera Hoogewerf
5

The Wedding Nanny

Voor iedereen die een zorgeloos en onvergetelijk huwelijksfeest wenst. Onze oppassers maken er ook een echt feest van voor de kinderen en ontnemen u en uw gasten de zorg voor deze gehele dag. Zo hebben alle gasten, klein en groot, een fijne dag! 

 

 

Organiseert u een feestje of bruiloft? En heeft uzelf en/of hebben uw gasten kinderen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. ​Met een van onze gescreende oppassers heeft zowel u als de kinderen een toptijd! De nanny's zijn zorgvuldig geselecteerd, waardoor u ten alle tijden een verantwoordelijke en spontane oppas voor uw (kinder)feest of bruiloft hebt. The Wedding Nanny verzorgt leuke activiteiten en maakt er ook voor de kinderen een groot feest van.​

 

 

Geeft u juist een kinderverjaardagsfeestje en kunt u een extra handje gebruiken? Met een van onze gescreende oppassers heeft zowel u als de kids een toptijd! De nanny's zijn zorgvuldig geselecteerd, dus u hebt altijd een verantwoordelijke, spontane oppas op uw (kinder)feest of bruiloft! Zij verzorgen leuke activiteiten en maken er voor de kinderen een groot feest van!

 

 

Onze oppassers zijn enthousiaste, ondernemende en betrouwbare dames, zij spelen met de kinderen op uw feest/evenement en zorgen dat alles goed gaat. U kunt kiezen uit enkele thema's. Hieronder staan een paar leuke en originele ideeën op een rijtje, maar natuurlijk horen wij ook graag uw ideeën wat betreft de invulling van de dag en eventueel avond. 

- Knutselen 
- Buiten spelen (als het weer het toe laat), met leuke activiteiten
- Schminken en mini (kinder)disco 
- (Bruiloft)bingo

 

 

Wilt u onze Wedding Nanny's huren voor uw bruiloft, receptie, ceremonie, huwelijk, verjaardag of trouwfeest? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om uw wensen en voorkeuren met u te bespreken.

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

CoverbandDeze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.2195,-Lees meer
bruidsfotograaf huren

Bruidsfotograaf

Fotograaf

Bruidsfotograaf

FotograafDe bruidsfotograaf maakt een prachtige trouwreportage van uw bruiloft en trouwdag.295,-Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer
pianist boeken ceremonie 0

The Piano Man

Instrumentaal, Pianist

The Piano Man

Instrumentaal, PianistEen professionele allround pianist, die ieder bestaand lied speelt. 495,-Lees meer