The Acousticurls boeken?

Jawel jawel, het zijn The Acousticurls! Dit duo, bestaande uit Roos en Sophie, is het bewijs dat je geen grote band nodig hebt om goede muziek te maken. Luchtig in uitvoering en uitstraling, soms met wat meer body en vooral lekker afwisselend. Leuk en flexibel dus!

The AcousticurlsThe Acousticurls boeken

Deze muzikale krullenbollen zingen frisse interpretaties van onder andere Norah Jones, John Legend en Jason Mraz. Met hun mooie stemmen, multi-instrumentaliteit en lekkere nummers zorgen zij voor de perfecte ambiance. The Acousticurls zijn nu te boeken bij Evenses!

Boekingen The Acousticurls

Dit unieke Duo zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Heeft u zin om heerlijk te dansen en te swingen bij deze feestelijke duo, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boek The Acousticurls voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.