Steelstreet

Steelstreet: de perfecte mix tussen passie, energie en vriendschap. Deze band heeft een tof repetoire va de jaren '50 en '60 tot een mix van close harmony (meerstemmige zangstijl) en rock 'n roll. Deze drie Amsterdamse muzikanten zijn multi-instrumentaal waarbij de aanstekelijke melodieën verhalen vertellen over het leven, de liefde - allemaal in de stijl van old school pop. Uniek aan deze toffe band is dat de nummers zijn voorzien van afwisselende leadzangers en diverse instrumenten. Dit leidt tot een heerlijke varieatie van intiem akoestisch tot swingende rock 'n roll.

Steelstreet is geïnspireerd door de vocale harmonieën uit het verleden, zoals The Beatles, The Beach Boys en The Everly Brothers. Deze muzikanten kunnen goed overweg met de contrabas, akoestische gitaren en harmonica. Maar, de drie prachtige stemmen mogen ook niet vergeten worden. Naar wens kan deze band het ontroerend akoestisch houden maar ook de zaal flink door elkaar schudden. De optredens hebben een vrolijke energie, speelse publieksinteractie en ritme die het best tot hun recht komt.

Band boeken voor uw feest

Steelstreet boeken

Denkt u nou dat Steelstreet de perfecte band is voor uw evenement, bedrijfsfeest of bruiloft? Dan zijn deze muzikanten nu te boeken bij Evenses! Neem vrijblijvend contact met ons op via het offerteformulier, contact of chat.