Songs to Love

Songs to love bestaat uit zangeres Maud en Pianist Sytze. Ze spelen regelmatig tijdens huwelijksceremonies, waarbij ze liedjes vertolken die het bruidspaar zelf kiest. Liedjes die het bruidspaar aan het hart gaan, bijvoorbeeld het nummer dat klonk toen zij elkaar voor de eerste keer ontmoetten, of dat ene nummer dat precies hún liefde lijkt te verwoorden. Wat is er nu mooier dan als bruid jullie huwelijksceremonie binnen te komen lopen op dat ene persoonlijke nummer?

Songs to love studeert de persoonlijke songs in en maakt daar een eigen, unieke versie van. De liedkeuze en momenten waarop deze liedjes klinken worden samen met het bruidspaar gekozen.

Songs to Love boeken

De ceremonie is een succes als de muziek van Songs to Love heeft kunnen bijdragen aan een persoonlijk en onvergetelijk moment voor het bruidspaar en hun geliefden.

Waarom kiezen voor Songs to Love:

  • In te zetten tijdens de ceremonie als duo maar ook tijdens de borrel en het feest als trio, kwartet, kwintet en XXL bezetting;
  • Studeert de persoonlijke nummers speciaal voor het bruidspaar in en maakt hier een unieke versie van;
  • Professioneel, met een bak aan podiumervaring en beide een afgeronde conservatoriumopleiding als uitvoerend musicus op zak;
  • In het bezit van eigen techniek.

Boeking Songs to Love

Denkt u dat Song to Love de perfecte match zijn voor uw bruiloft, evenement of diner? Dan zijn ze te boeken via Evenses. Vul snel het offerteformulier in, of neem contact met ons op. We staan 7 dagen per week klaar om uw evenement te voorzien van professioneel entertainment.