Selah Sue boeken

Deze sensationele zangeres is nu te boeken voor uw feest, event of bedrijfsfeest. Selah Sue zingt met haar bijzondere stem de sterren van de hemel! Met haar optreden kan zij een ware toevoeging zijn op uw evenement, stadsfeest of feest.

Selah Sue, ook wel Sanne Putseys, is een singer-songwriter uit België. Zij is al sinds haar vijftiende bezig met muziek. Op deze leeftijd leerde zij zichzelf gitaar spelen, toen begon ze ook met het schrijven van haar eigen liedjes. Twee jaar later deed ze mee aan het opensongcontest Open Mic-avond in Leuven en hier werd ze opgemerkt door de zanger Milow. Hij was de organisator van de contest. Achteraf vroeg hij haar om in zijn voorprogramma op te treden. Verder heeft ze ook in het voorprogramma van Jamie Lidell, Novastor en Prince gestaan.

In 2008 bracht zij na het coveren van de liedjes van o.a. Amy Winehouse en Erykah Badu, haar eigen single 'Black part love' uit. 2009 was ook een belangrijk jaar voor deze zangeres. Selah stond toen op het North Sea Jazz Festival en Lowlands. Ook gaf ze dat jaar vele optredens in De Wereld Draait Door.

Selah heeft de 2010 MIA voor Beste vrouwelijke soloartiest op haar naam staan. In hetzelfde jaar dat zij deze award kreeg, kwam haar debuutalbum uit. Dit is overigens niet haar enige MIA, in 2011, 2012 en 2015 viel zij weer in de prijzen. In 2015 kwam ook haar tweede album Reason uit met de singles 'Reason', 'I won't go for more' en 'Alone'.

In zomer van 2011 heeft zij op vele festivals gestaan zoals Pinkpop, Rock Werchter, Sziget, North Sea Jazz Festival, Lowlands en Lokerse Feesten.

Boek Selah Sue voor uw festival, evenement of feest

Wilt u deze Vlaamse zangeres boeken voor uw feest, festival of personeelsfeest? Selah Sue is nu te boeken bij Evenses voor uw opening, evenement of bedrijfsfeest. Voor meer informatie kunt u zeven dagen per week contact met ons opnemen. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor Selah Sue.