< Terug naar overzicht

Rock4Fun!

Rockband Rock4Fun! brengt power en aanstekelijke energie in hun shows.
vanaf: 
595,-
5

Referenties

"Rockband Rock4Fun! Rockt het dak eraf! Het was Geweldig!"
Dick Groenlo
5
"Voor mijn 50e verjaardag gaf ik een verjaardagsfeest voor vrienden, familie en kennissen. Ik wilde iets spectaculairs dat niemand zou vergeten en dat is met Rockband Rock4Fun! Helemaal gelukt. Ze hebben die verwachting meer dan waargemaakt. Deze band heeft een geweldige sfeer aan mijn verjaardag gegeven. Het was een verjaardag om niet snel te vergeten!! Bedankt!"
Hans van Gravenveen
5
"In één woord: Fantastisch!!"
Geraldine de Vries
5
"Nogmaals onze dank voor de leuke avond die jullie ons bezorgd hebben, heel veel positieve reacties gekregen, en de jarige vond het ook geweldig! Jullie zijn fantastische muzikanten en Marion is een dame met power!"
Sandra Vos
5
"Als verrassing voor onze 50-jarige vriendin waren we op zoek naar een rockband en die vonden we! Rock4Fun! Een fantastische live band met een geweldige zangeres, een echte powerdame! Een echte aanrader, ambiance verzekerd! Bedankt en zeker tot ziens! Evenses is een goede organisatie, alles is correct en perfect verlopen , waarvoor onze dank!"
Sandra
5
"Rock4Fun! - Met 5 vrienden een feest gevierd voor onze 40ste verjaardag, met dank aan Rock4Fun! een top avond gehad! Echte artiesten met de nodige ervaring die het dak eraf spelen, wat een power! Met als kers op de taart Lemmy als afsluiter. Voor ons een avond om nooit te vergeten, mede dankzij Rock4Fun! Voor Evenses: Goede, snelle communicatie! Er worden duidelijke afspraken gemaakt welke ook online makkelijk in/aan te vullen en te volgen zijn. Zeer professioneel! Binnen enkele dagen telefonisch contact met de band Rock4Fun! (toppers!), ook duidelijk afspraken gemaakt waardoor wij een onvergetelijke avond hadden."
Sven
5

Rock4Fun!

Rockband Rock4Fun! brengt zowel massieve power en aanstekelijke energie als finesse en warmte  in een verrassend breed repertoire. Van het bekende werk van Foo Fighters, Guns ’n Roses, Pink, Live, Anouk en Golden Earring tot doorleefde ballads van Bonnie Raitt en Amanda Marshall.

 

Wat de band drijft is passie voor goede muziek en live optreden op welk podium dan ook. Rock4Fun! gaat daardoor verder waar anderen ophouden. Met eigen rockversies van Alicia Keys, Armin van Buuren of Eric Burdon en een spetterend uitstapje naar Motörhead. De simpele maatstaf is dat het moet klinken én mensen moet raken. Dit uitgangspunt definieert een eigen identiteit en een ruim vocabulaire achter de uiteenlopende covers. Inmiddels speelt Rock4Fun! ook enkele eigen nummers waarin de markante stijl sterk naar voren komt.

 

Na diverse omzwervingen hebben vier doorwinterde muzikanten en een dijk van een zangeres elkaar helemaal gevonden in veelzijdigheid met een rauw randje. En met hen een groeiende schare fans. In drie keer drie kwartier gaat deze band ervoor om samen met het publiek alles eruit te halen. Krachtige meerstemmige zang, massief bas- en drumwerk en kleurrijke gitaarpartijen zijn de ingrediënten voor een avond livemuziek die mensen niet snel vergeten zullen.

 

Wilt u Rock4Fun! boeken voor uw festival, evenement of feest? Deze act is bij Evenses te huren voor uw jubileum of bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
Dansvloer boeken bedrijfsfeest evenement

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerOnze meest geavanceerde dansvloer, die elke vorm, en elke kleur kan aannemen. 495,-Lees meer
The Embassy huren bedrijfsfeest bruiloft

The Embassy

The Embassy

Een unieke samenwerking tussen band en DJ zorgt voor een spetterend optreden!2495,-Lees meer
lakei inhuren familiefeest

Lakei Louie

Typetje

Lakei Louie

TypetjeDeze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen.245,-Lees meer

Repertoire

Genres

Songs

 • Alicia Keys
  Empire State of Mind II
 • Amanda Marshall
  Beautiful Goodbye
 • Anouk
  Girl
 • Anouk
  Jerusalem
 • Armin van Buuren
  This is what it feels like
 • Bonnie Raitt
  Can’t make you love me
 • Foo Fighters
  Wheels
 • Golden Earring
  Radar Love
 • Got iT! 
  Turn Around
 • Got iT! 
  Black Road
 • Guns ’n Roses
  Sweet Child o' Mine
 • Kane
  Rain Down On Me
 • Kings of Leon
  Wait For Me
 • Pink
  Sober
 • Red Hot Chili Peppers
  Californication
 • U2
  I Will Follow