Rockband Rock4Fun! brengt zowel massieve power en aanstekelijke energie als finesse en warmte  in een verrassend breed repertoire. Van het bekende werk van Foo Fighters, Guns ’n Roses, Pink, Live, Anouk en Golden Earring tot doorleefde ballads van Bonnie Raitt en Amanda Marshall.

 

Wat de band drijft is passie voor goede muziek en live optreden op welk podium dan ook. Rock4Fun! gaat daardoor verder waar anderen ophouden. Met eigen rockversies van Alicia Keys, Armin van Buuren of Eric Burdon en een spetterend uitstapje naar Motörhead. De simpele maatstaf is dat het moet klinken én mensen moet raken. Dit uitgangspunt definieert een eigen identiteit en een ruim vocabulaire achter de uiteenlopende covers. Inmiddels speelt Rock4Fun! ook enkele eigen nummers waarin de markante stijl sterk naar voren komt.

 

Na diverse omzwervingen hebben vier doorwinterde muzikanten en een dijk van een zangeres elkaar helemaal gevonden in veelzijdigheid met een rauw randje. En met hen een groeiende schare fans. In drie keer drie kwartier gaat deze band ervoor om samen met het publiek alles eruit te halen. Krachtige meerstemmige zang, massief bas- en drumwerk en kleurrijke gitaarpartijen zijn de ingrediënten voor een avond livemuziek die mensen niet snel vergeten zullen.

 

Wilt u Rock4Fun! boeken voor uw festival, evenement of feest? Deze act is bij Evenses te huren voor uw jubileum of bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.