Referenties

Evenses heeft inmiddels duizenden optredens verzorgd voor vele evenementen, bruiloften en privéfeesten. In de loop der jaren hebben wij met meerdere evenement locaties, weddingplanners en horeca gelegenheden een goede relatie opgebouwd. Wij verzorgden het entertainment onder andere voor: Rabobank, Ministerie van buitenlandse zaken, Hilton Hotel, ING, Universiteit Leiden, Rotary, Okura Hotel en Gemeente Amsterdam.

Bekijk hier onze meest recente referenties.

Lees hier de uitgebreide reviews van onze bruidsparen.

Een greep uit reacties van onze klanten:


John Stavers, Coca Cola

Het was een waanzinnig feestje!

Sabine Roes, Campgemini

Bedankt voor de samenwerking, mede door jullie was ons Zomerfestival op 20 juni een daverend succes!

Nathalie Le Deventec, Koninklijke Marine

Geweldig !!!

Christiaan Brouwer, Hotel Okura Amsterdam

“Bedankt voor de mail. Ik had jullie graag een mail willen sturen om te bedanken, maar door alle gekte hier was het er nog niet van gekomen, dus bij deze ;-). Het was weer erg goed geregeld. De muziek paste uitstekend bij het evenement en complimenten voor de saxofonist. Wanneer we een volgend evenement organiseren weten we jullie te vinden.

Adela Scepkova, PwC

Professional

Easy and quick communication

Great customer service

Wide range of entertainment options

Iris Bosschaart, OCEANO

Top event neergezet op zeer korte termijn waarbij een mooi voorstel was neergelegd en alles tot in de puntjes geregeld was.

Manon Kesselaer ,Thinc ahead

Wij vonden de samenwerking met jullie erg prettig! De DJ Joshua heeft het super gedaan!

Het is een onvergetelijke avond geworden op de Jules Verne, ook Bavaria was erg enthousiast! Hopelijk hebben jullie er ook van genoten en zien we elkaar in de toekomst zeker nog een keer

Hanneke Haarbosch, Autotaalglas Nederland

Hele prettige communicatie met 1 vast contactpersoon. Goede adviezen op maat. Alles volgens afspraak uitgevoerd tijdens evenement.

Daphne van Rooden, Dimension Data

Goede communicatie en DJ + sax waren fantastisch! Erg vriendelijk en ook goed in de communicatie.

Lars Mulder ,Golazo Nederland

Vakkundig advies en snelle service

Martine Goedhart, ANWB

Wat een feestje was het om de brassband op ons bedrijfsfeest te mogen hebben! Ze hebben er met recht een feestje van weten te maken!

Isabelle, De Nederlandsche bank

Perfect, zeker aan te bevelen

Sandra Blaas, Yakult

Goede service, goed behandeld

Herriena, Deloitte

Graag wil ik jullie complimenteren over de wijze waarop de boeking tot stand is gekomen. Het liep allemaal soepel en duidelijk en Goochelaar Jeroen was ook nog eens heel erg leuk en een fijne aanvulling op onze avond.

Als wij in de toekomst nog een invulling zoeken voor een te organiseren feest zal ik zeker aan jullie denken.

Cilly, Peugeot Nederland

Men reageerde heel snel op mijn vragen. Zeer professioneel.

Ik werd regelmatig tussendoor gemaild en gebeld met de vraag of ik nog vragen had etc.

Prorail

Snelle en vriendelijke service

Jeffrey Pollemans, Albert Heijn

We zijn super tevreden! We hadden voor ons personeelsfeest de Robotshow geboekt. Ze voelde het publiek goed aan. Het was een leuke show voor jong en oud!

Rose, BMW

De avond is prima verlopen, Lucia was meer dan op tijd, heel vlot en aangenaam, heeft haar twee uur gespeeld, complimentjes gekregen ….

Dus voor herhaling vatbaar

Annabel van Loon, Tilburg University

Zeer vriendelijk en goede muziek

Forum Europe

Thank you very much for all your help with finding and booking the entertainment for the ICDPPC 2018 conference. All three performers were excellent and we would love to work with them all again in the future.

“Bedankt voor de mail. Ik had jullie graag een mail willen sturen om te bedanken, maar door alle gekte hier was het er nog niet van gekomen, dus bij deze ;-). Het was weer erg goed geregeld. De muziek paste uitstekend bij het evenement en complimenten voor de saxofonist. Wanneer we een volgend evenement organiseren weten we jullie te vinden.

Hartelijke groet, Christiaan Brouwer, Sales Department, Hotel Okura Amsterdam”


“Van tevoren hebben wij de muzikanten gevraagd een aantal nummers in te studeren voor onze ceremonie. Wij vonden dit best spannend, omdat we niet wisten welke invulling de muzikanten aan deze nummers zouden geven en of dit in onze ceremonie zou passen..

Onze verwachtingen zijn echt overtroffen! De muzikanten zijn fantastisch geweest! Zij hebben heel goed aangevoeld hoe wij de muziek ingevuld wilden hebben en dit is heel belangrijk geweest in onze ceremonie. Hartelijk dank aan de muzikanten daarvoor!

We hebben zoveel mooie reacties gekregen van onze gasten, dus wie weet..

Groetjes Raymond en Dianne”


“Alles is goed verlopen en onze leden hebben het als prettig ervaren dat er achtergrond muziek aanwezig was om de sfeer te verhogen. Bij een volgende gelegenheid zullen we zeker in overweging nemen om van jullie mogelijkheden gebruik te maken en zullen jullie zeker bij derden aanbevelen.

Met vriendelijke groeten, Jan Tuit, secretaris, Sociëteit Club Holland”


“Allereerst wil ik jullie bedanken. De muzikant heeft afgelopen zaterdagavond fantastisch gespeeld op ons feest! Het was helemaal zoals ik het graag wilde, lekkere achtergrondmuziek, en hij heeft zelfs nog nummers van Elvis ten gehore gebracht, omdat mijn man daar zo’n groot fan van is. Dus je begrijpt helemaal GEWELDIG! En ik weet zeker als de gelegenheid zich voordoet, ik jullie weet te vinden!

Nogmaals hartelijk dank.

Met vriendelijke groeten, Betsy Lupgens“


“Het feest is geweldig verlopen, met name door de geweldige DJ die jullie alsnog voor ons op korte termijn hebben kunnen regelen. Waarvoor onze dank. Alles was tot in de puntjes geregeld en kwam als zeer professioneel over. Zeker een aanrader voor anderen. Dank voor de geweldige service en snelle reactie.

Groeten, Sandra en Mark”


“Ik wil hierbij mijn complimenten geven voor het optreden van het duo. Ze hebben geweldig gespeeld en gezongen. Ik heb heel veel positieve reacties gekregen en de vraag hoe ik aan het duo kwam. Als ik ooit nog eens muziek moet regelen voor de zaak, weet ik jullie te vinden!

Groeten, Sonja”


“Een beetje aan de late kant misschien, maar wilde nog even laten weten dat wij een topavond gehad hebben met jullie DJ. Dank hiervoor!

Hartelijke groet, Peter“


“Wij willen jullie graag nog bedanken voor het geweldige optreden op onze bruiloft van 17 augustus! Het optreden was geweldig, perfect! Precies zoals wij het in gedachten hadden, heel sfeervol! We hebben ervan genoten! We hebben ontzettend veel leuke en positieve reacties gekregen, dus bij deze geven wij de complimenten graag aan jullie cadeau! In de bijlage nog een foto als een leuke herinnering.

Hartelijke groeten van Ed en Willemijn, Landgoed Te Werve”


“On behalf of the RIPE NCC Employee Association, I would like to thank you for your help in making our Christmas event a success. The music was great and people were enjoying both the band and the DJ. Everything was done professionally and we all had a very good experience. We would be happy to use your services again in the future.

Thank you and kind regards, Ronen Preisler, RIPE NCC”


“Alles is naar wens verlopen. De dames hebben erg mooi gespeeld! Jullie ook bedankt!

Groet, namens Alfred, Nienke Vernhout”


“Het was een super aardige jongen en een zeer geslaagd optreden! Bedankt!

Groeten, Maureen Gijzen”


“Alles is naar wens verlopen, de band was top! veel goede reacties ook van onze gasten vernomen.

Met dank en vriendelijke groeten, Pim Hervij”


“Het was geweldig, wij zouden jullie altijd weer aannemen en aanbevelen!

Fijne feestdagen, Angela”


“Wij vonden het duo prachtig, voelden de sfeer goed aan en we hebben er goede reacties op gekregen. Professioneel! bij een toekomstige gelegenheid zullen we weer aan jullie denken.

Groeten, Erik Molenschot”


“Bij deze willen wij de muzikant bedanken voor zijn bijdrage aan ons feestje. Hij viel bij iedereen goed in de smaak en heeft weinige bereik goed opgelost door bij iedereen langs te gaan en verzoeknummers te doen. Hopelijk wil je 'm dit doorgeven. Jullie ook bedankt voor alles!

Groeten, Sonja & Kai Otto-Ignacio.”


“Wat moet ik zeggen? Optreden was verschrikkelijk goed. Iedereen was er meer dan goed over te spreken. Het optreden heeft gezorgd dat ons feest een succes was. Bedankt!

Groetjes en wens jullie verder succes. Goran en Samir”


“De DJ die op ons schoolfeest heeft gedraaid viel goed in de smaak, zowel bij de leerlingen
als de docenten. Dus bij het volgende feest wil ik graag weer een beroep op jullie doen en dan graag weer dezelfde DJ.

Met vriendelijke groet, Simon Jorritsma”


“Ik heb enorm genoten van het muziek op ons 50ste verjaardagsfeest in De Lutte Overijssel. En ik niet alleen, ook al onze gasten waren onder de indruk. Een enkeling vroeg of ik zelf ook al zo goed saxofoon kan spelen, maar die moet ik dan toch teleurstellen… wie weet op m’n 75ste verjaardag! Haha. Hierbij zoals beloofd een paar foto’s. Veel succes in de toekomst, en nogmaals bedankt voor de mooie muziek.

Met vriendelijke groet, Winia Deen-Bijl”


“Zeker naar wens. De muzikant heeft zeer goed gezongen en mooi gitaar gespeeld, we zijn zeer tevreden! Dank voor de goede organisatie en laat de muzikant ook weten dat wij erg tevreden zijn.

Groeten, Melanie en Richard”


“Dank voor je mail. We zijn erg tevreden. Ik had zelf iets meer een soul en funk-wens, maar achteraf
was het leuker dat er ook veel moderne muziek werd gedraaid, waar ook de kinderen zichtbaar plezier bij hadden. Ik zag dat iedereen zich zeer goed vermaakte en daar gaat het precies om. We hebben leuke reacties teruggehad, dus veel dank voor jullie bijdrage aan het feest!

Met vriendelijke groet, Natasha Weitenberg”


“Alles is uitstekend gelopen, wat kan die violiste spelen zeg, erg mooi. Zij vond het wel jammer dat zij geen Stradivarius had, dus nog ff sparen :-) De dag was net een sprookje, het kon gewoon niet beter lopen.

Groetjes, meneer en mevrouw Nielsen”


“Afgelopen zondag hadden wij het feest waarvoor jullie voor ons de muziek hadden verzorgd. Ik wil graag vertellen dat wij uitermate blij waren met dat optreden. Het was in alle opzichten uitstekend verzorgd. Ik kreeg heel veel complimenten voor het prima niveau van de zangeres en de pianist. Bovendien waren het hele plezierige mensen. Ik hoop dat je die complimenten ook aan hun wil overbrengen.

Hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Marijke van Oeffel”


“Het optreden is helemaal naar wens verlopen. Ik heb gezien dat ook andere gasten in het restaurant van de muziek genoten. Ook de boodschap die overgebracht moest worden werd professioneel gebracht. Kortom zeer tevreden. Jullie staan voor de toekomst zeker in mijn agenda!

Bedankt en met vriendelijke groet, Ernst Lesterhuis, Betreft verrassing privé concert”


“We hebben van veel gasten lovende opmerkingen over de muziek gehad. En wat mij betreft heeft het helemaal aan de verwachtingen voldaan. Beetje jammer dat de gasten er doorheen praatten, maar ja daar komen ze ook voor, ze hebben elkaar vaak ook in jaren niet gezien. Bedankt voor jullie inzet, het was super.

Wie weet tot ziens, Bart en Ria Jurgens”


“Dank u voor uw berichtje. Wij hebben de muziek als zeer aangenaam ervaren en geheel in stijl met het gebeuren.

Met vriendelijke groet, Mevr. Van de laar”


“Sorry, ik was helemaal vergeten jullie te bellen, dat wilde ik echt graag doen om jullie te bedanken voor de fantastische avond! De band was helemaal super, heerlijk gedanst en echt een topfeest gehad, en dat zo op het laatste moment! Je bent mijn held, de volgende keer kom ik zeker weer bij jullie!

Groetjes, Sanne Bolkenstein”


“Het optreden was geweldig!! Ook de combinatie met de andere band. Het was een superavond en we hebben alleen maar positieve reacties op de bands gehad. Mochten we in de toekomst weer een feestavond organiseren dan zullen we zeker weer contact met jullie opnemen. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Met vriendelijke groet, Herman & Anja”


“Wat attent deze mail. Erg bedankt, en ook alsnog ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan onze geweldige dag!

Vriendelijke groeten, Rob en Kim”


“Alles is perfect verlopen. Ik had jullie al eerder iets willen laten weten maar het is mij een beetje ontgaan wegens de drukke periode van verhuizen en dergelijke die wij nu achter ons laten. Het groepje zelf was een half uurtje te laat door fileverkeer maar ondanks dit klein akkefietje was het echt super goed! De zangeres verblufte iedereen met haar prachtige stem maar ook de muzikanten konden met hun jazz noten iedereen bekoren. Heel wat klanten en kandidaten die wij toen hebben ontvangen hebben een zeer positieve feedback gegeven over de muziek. En last but not least wil ik jullie zeker en vast ook bedanken voor de vlotte service. Het was een genoegen met jullie samen te werken en in de toekomst ben ik er van overtuigd dat wij of kennissen van ons zeker beroep op jullie zullen doen. Ik heb het zeker niet nagelaten om een aantal geïnteresseerden door te verwijzen naar jullie site.

Nogmaals bedankt, en tot horens!

Met vriendelijke groeten, Voor Regis Consult bvba, Joyce Van Elsacker”


“De muzikant was zeer goed afgelopen zaterdag, wij vinden hem erg talentvol. Daarnaast was hij ruim op tijd aanwezig en hij speelde ook nog een tijdje door terwijl dat eigenlijk al niet meer hoefde.
Van de aanwezige gasten hebben wij louter positieve reacties ontvangen over zijn optreden.

Me vriendelijke groet, Henri & Carien”


“Nogmaals dank voor jullie prachtige muzikale verzorging van afgelopen zaterdag. Ondanks het warme weer (het is ook nooit goed haha) en daarom weinig mensen in de zaal, hebben we hele leuke reactie`s gehad op het optreden. Wij vonden het in ieder geval fantastisch, en zullen zeker de volgende keer weer aan jullie denken, en we bestellen er gewoon regen bij…

Heel veel succes verder!

Hartelijke groeten, Coen en Wilma Keizer”


“Het was echt helemaal TOP! Alle complimenten voor de band! Alle gasten waren helemaal enthousiast en wilden ze ook graag een keer 'inhuren' voor een feestje, dus dat is een goed teken! Heel erg bedankt!

Groetjes Rogier & Linda Peters”


“Alles is prima naar wens verlopen. Ik was erg te spreken over het optreden en ik kreeg ook veel positieve reacties. Bedankt voor het snelle regelen. Volgende keer hou ik jullie zeker in gedachten.

Groetjes, Anita”


“Alles is zeer naar wens verlopen. Het was een geweldige optreden en de bijeenkomst was zeer geslaagd. We zullen jullie zeker onthouden bij een volgende bijeenkomst.

Mvg,Tim Leeuwerke”


“Ik was al van plan om u vandaag een mailtje te sturen om jullie te bedanken! Ze hebben het heel, héél goed gedaan, en we hebben er veel leuke commentaar op gekregen! Uitstekende service en uitvoering dus :-) We raden jullie zeker en vast verder aan!

Tot een volgende gelegenheid!

Vriendelijke groeten, Annick”


“Mijn excuus voor mijn late reactie (eerst huwelijksreis en daarna door de vele mail ergens onderop gekomen). Het optreden was waanzinnig goed! We hebben echt genoten van het optreden! Alle gasten waren ook zo enthousiast en velen vroegen hoe we bij de muzikant terecht zijn gekomen. Hij kwam bijna ongezien binnen en toen hij begon te spelen was het overtreffend. Hij voelde de sfeer goed aan en het niveau van het geluid was ook heel goed. Oftewel helemaal perfect!

Heel erg bedankt voor deze mooie aanvulling op onze bruiloft.

Groeten, Paulie”


“Het was een bijzonder leuke avond. Alles is naar wens verlopen en wij zullen zeker bij een volgende gelegenheid jullie website opnieuw raadplegen.

Mvg, Peter”


“Het is gelukkig helemaal goed gekomen met de muziek. Fijn dat het duo op het laatste moment bereid waren om in te vallen. Mijn gasten waren enthousiast over hun optreden. 1 of 2 personen vonden het op een gegeven moment te hard (volume dan). Toen ik vroeg of het wat zachter kon, pasten ze het niveau ook meteen aan.

Ik vond het leuk om met ze kennis te maken, aardige jongens, leuk in de omgang EN goede artiesten. Dus bedankt nogmaals voor het regelen van de vervanging. Ik ga zeker nog een keer naar een optreden van hem kijken want ik vind zijn muziek en stem erg goed. Misschien dat ik voor een andere gelegenheid de andere muzikant nog wel eens vraag om op te treden. Misschien volgend jaar met mijn verjaardag. Maar dat is allemaal nog erg ver weg. Eerst maar eens na genieten van een geslaagde avond met goede muziek.

Met vriendelijke groet, John Herrewijn”


“Wat leuk van je te horen. De begeleider die deze dag aanwezig was vond het erg geslaagd. Zodra wij weer een aanvraag hebben voor zoiets weten wij jullie te vinden.

Met vriendelijke groet, Wendy Planje, Uitjes.nl”


“Bedankt voor uw e-mail. Het was een prachtig optreden. Bijgaand een aantal foto's. Ik zal jullie site zeker promoten bij mijn contacten die op zoek zijn naar muziek voor op een feest.

Met vriendelijke groet, Marjolein Dam”


“Bedankt voor je e-mail. Wij vonden het super dat jullie de muziek hebben verzorgd tijdens onze ceremonie. Het was helemaal zoals wij het in gedachten hadden. En de reacties erop van anderen waren ook super. Bedankt namens ons beiden.

Groeten Martin en Martine”


“De optreden was prima naar wens. Onder onze gasten waren musici (waaronder ook mijn echtgenoot) die mij lieten weten dat zij hebben genoten van de optreden, zij vonden het heel goed. Daarvoor ook onze hartelijke dank! En mochten wij weer eens iets te vieren hebben dan zullen wij zeker aan jullie denken.

Met vriendelijke groet, Hetty Ficker-Penninger”


“Op 14 december 2013 heeft Jessine bij ons voor ons 12,5 jaar huwelijksfeest live muziek verzorgd. Wij hadden zo'n 50 gasten van 5 jaar tot 97 jaar oud. Alle leeftijden waren onder de indruk van Jessine. Hij is flexibel en kan zeer goed zingen. Het rauwe randje in zijn stem geeft zijn zang een authentiek karakter. Zelfs als een snaar van zijn gitaar kapot springt, speelt hij nog door alsof die snaar geen verschil maakt. Een echt knal en meezingnummer waarbij hij het dak van de tent doet blazen is bijvoorbeeld Rollin' on a river (proud mary) van the Chords. Wij wensen hem nog veel succes met zijn studie en zijn muzikale carrière.

Familie Kruijdenberg te Zoetermeer"Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar