Redoks boeken?

Utrechtse house & disco DJ duo Redoks vonden op 16-jarige leeftijd hun wederzijdse passie voor house en disco muziek. Het begon allemaal met het opnemen van mixes en het draaien op kleine feestjes in de buurt wat uiteindelijk leidde tot optredens in verschillende clubs in Utrecht, Amsterdam, Leiden, Rotterdam en Groningen. Voorbeelden zijn BASIS, Winkel van Sinkel, Club Poema, Woolloomoolloo, Huize Maas, Wolter Wolthers, Pllek, Ancient party, Walhalla week, Traiectum x Beers & Kings, Eurekaweek en Sine Regno.

Redoks boeken

Ze proberen altijd verschillende genres in hun gig op te nemen wat daarbij hun DJ stijl vaak erg gevarieerd maakt! De hoofdgenres van Redoks zijn: House, Disco, Tech-House, Techno, Funk, Soul, Afro en Jazz. Naast hun veelzijdige digitale bibliotheek  beschikken ze ook over 2 vinyl spelers waar we ook platen op kunnen draaien tijdens het optreden. Ook heeft het duo veel ervaring met grote en kleine bedrijfsevenementen waar ze een borrel of lunch kunnen voorzien van sfeervolle lounge, jazz of Deep House muziek. En niet te vergeten: de huwelijksfeesten! De afgelopen 2 jaar heeft het duo met veel passie en succes op vele bruiloften gedraaid in heel Nederland.

"Het verrast ons telkens weer positief hoe het dak er elke keer af gaat en alle leeftijden enthousiast mee feesten op onze muziek!"

Boekingen Redoks?

Dit unieke DJ duo zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Heeft u zin om heerlijk te dansen en te swingen bij deze feestelijke dj duo, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boek Redoks voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.