Zanger-pianist Robin El-Hage

In 2016 rondde Robin zijn bachelor cum laude af aan het Rotterdams Conservatorium. Nadien is hij doorgegaan met specialiseren in de Argentijnse tango en heeft hier zijn Master's graad in behaalt. Momenteel stort Robin zich op het arrangeren voor orkest en het uitvoeren van concerten met zijn verschillende ensembles waaronder, R&G Tango Duo, Grupo del Sur, Los Tangueros Clásicos en Septeto Camaleón.

Zanger-pianist Robin El-Hage zet zich in met toewijding en enthousiasme bij bruiloften, recepties, feesten, diners, congressen en zakelijke bijeenkomsten. Elke gelegenheid is geheel uniek en als beroepsmusicus kan Robin hier zowel sociaal als muzikaal vlekkeloos op inspelen. Mocht er geen piano aanwezig zijn, dan is tegen een kleine meerprijs een digitale piano een goed alternatief. Op verzoek en in overleg is bij hem veel mogelijk!

pianist boeken voor uw feest? | Evenses.com

Boekingen zanger-pianist Robin El-Hage

Zanger-pianist Robin El-Hage zorgt bij elke gelegenheid voor een geweldige muzikale beleving. Boek zanger-pianist Robin El-Hage voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen.