< Terug naar overzicht

The Opposites

Willy en Big2, bekend van hits als Broodje Bakpao en Slapeloze nachten zijn bij ons te boeken!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Dit was mega vet!"
Pepijn Pol
5
"Dank jullie wel mannen, het was en mooi feestje."
Carinna
5
"Jullie zijn tof!"
Esther
4

The Opposites

Op de middelbare school, toen Willy als strafwerk een rap moest schrijven, kwam hij erachter dat rappen zijn ding was. Hij besloot ermee verder te gaan met zijn vriend Big2 (Twan). Hun besluit om zichzelf 'The Opposites' te noemen was snel genomen... Hun uiterlijk is totaal verschillend en ook hun achtergrong is niet te vergelijken. Die twee tegen over elkaar op een podium is gewoon totaal the opposite. Zij zijn nu te boeken voor alle grote evenementen, bedrijfsfeesten en festivals. Ook voor andere feesten zijn zij bij Evenses te huren.

 

Er is veel gebeurd sinds The Opposites in 2006 doorbraken met de hit 'Slaap' van het album 'De Fik Er In'. Eind 2006 volgde 'Rauwdauw', een mini-album met tien tracks op beats van andere producers, waarvan de single 'Geen Klasse, Geen Stijl' uitgroeide tot een onvervalste dansvloerkraker. In de zomer van 2007 verscheen het tweede album 'Begin Twintig'. Hiermee scoorden de twintigers opnieuw een enorme hit met 'Dom, Lomp & Famous'.

 

Het duo maakten hun eerste stappen als solo-artiesten toen ze in 2010 de dubbel-cd 'Succes/Ik Ben Twan' uitbrachten. Gedreven door persoonlijke ambities besloten de heren te kijken hoe ver ze apart van elkaar zouden kunnen komen. De resultaten waren single hits als 'Broodje Bakpao', 'Licht Uit' en 'Brief Aan Jou'.

 

Sinds 2006 hebben de heren zich op live gebied ontwikkeld van schnabbelende ragboeren tot volwaardige live act met uitverkochte zalen in Nederland en België. Daarnaast zijn ze headlinende live act geweest op festivals als Lowlands, Solar, Tomorrowland, Pinkpop, Mysteryland en nog vele andere events.

 

Niet alleen draagt het duo een Zilveren Harp op zak, de heren waren tevens 'Ambassadeurs van de Vrijheid'. Ze vlogen op 5 mei 2011 de landelijke bevrijdingsfestivals af om hun boodschap over vrijheid op hun eigen manier te brengen.

 

The Opposites brachten in 2013 het album 'Slapeloze Nachten' uit, waar erg positief over gesproken werd. Voor 'Slapeloze Nachten' heeft het duo een gouden plaat ontvangen, in een paar maanden tijd waren er meer dan 25.000 stuks van verkocht.

Suggesties voor bij deze act

fotohokje voor huwelijk bedrijfsfeest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €595,- Lees meer
dansvloerboeken vlak

Discovloer Vlak

Verlichte dansvloer

Discovloer Vlak

Verlichte dansvloer Deze vloer is dé klassieker onder de discovloeren met sfeervolle lichtvlakken. €495,- Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar

Cocktailbar

Cocktailbar Mobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers. €895,- Lees meer
de jeugd van tegenwoordig boeken

De Jeugd van Tegenwoordig

Bekende muzikanten

De Jeugd van Tegenwoordig

Bekende muzikanten Deze rapformatie bekend van hun grote hit 'Watskeburt' is hier te boeken! €5001,- Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop