Tips voor een onbezorgde bruiloft

Onbezorgde bruiloft

Yes, het is zover! Je bent ten huwelijk gevraagd en je zit al dagen op een roze wolk en je kunt niet wachten totdat het zover is. Toch is het fijn dat je even de tijd hebt om alle geluk te laten bezinken om je vervolgens te kunnen richting op alle praktische zaken die komen kijken bij het regelen van een bruiloft. Want naast de jurk, een pak en locatie zijn er nog tal van andere zaken die je moet regelen voor als het goed is de allermooiste dag van je leven. Een onbezorgde bruiloft kan alleen wanneer je alles tot in de puntjes hebt voorbereid. Niet voor niets is het daarom belangrijk alles stap voor stap aan te pakken en een checklist voor je zelf te hanteren, zodat je zeker weet dat je niets vergeet.

Locatie

Naast het regelen van de jurk en het pak, is de locatie natuurlijk een essentieel onderdeel voor een prachtige dag. Niet alleen is het belangrijk te kiezen voor een mooie trouwlocatie, maar ook één die volledig aansluit op jullie wensen. Vooral gezien het feit er vaak in dorpen en kleinere steden niet ontzettend veel van deze gelegenheden zijn, is het des te belangrijker dit tijdig te regelen. Het is dus belangrijk allereerst de locatie vast te leggen, alvorens verder te gaan met de rest van de planning. Trouw je in het buitenland, dan kan het verstandig zijn naast de locatie ook vast een auto te huren. Kies je voor een auto vanaf het vliegveld, dan kun je bij een auto huren Alicante airport zorgeloos vanuit het vliegtuig in de auto stappen. Zo rijd je op je gemak naar de plaats van bestemming.

Ceremoniemeester

Op de grote dag heb je geen tijd en ook vooral geen behoefte om na te moeten denken over allerlei kleine details. Je hebt immers al maanden lang naar dit moment toegeleefd en hebt het waar mogelijk tot in de puntjes voorbereid. Daarom is het aanwijzen van een ceremoniemeester essentieel. Deze persoon is gedurende de trouwdag het aanspreekpunt voor bijvoorbeeld gasten en ook andere personen zoals de DJ of een band. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie trouwdag en hoef je je niet bezig te houden met allerlei randzaken. Ook voor een kleine intieme bruiloft in het buitenland is een ceremoniemeester perfect. Deze kan bijvoorbeeld vast de mogelijkheden voor een auto huren Mallorca verder uitzoeken, zodat je hier zelf geen energie in hoeft te steken.

Pak je rust

Tijdens de grote dag komen er allerlei verschillende emoties vrij. Van tranen van geluk, tot spanning voor het ja-woord. Het is dus ontzettend belangrijk om af en toe even een momentje voor jezelf te pakken om alles even te laten bezinken. Dit geeft je tevens ook direct de gelegenheid om je op te frissen en indien nodig voor de vrouw om de make-up bij te werken. Ga je in het buitenland trouwen, dan is het vaak noodzakelijk om per auto naar de trouwlocatie toe te rijden. Die kan door een auto huren Gran Canaria, maar ook per bus. Grijp dit momenten voor jullie zelf daarom ook tevens even aan om alles op je te laten inwerken.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar