< Terug naar overzicht

Soul Xtreme

Op zoek naar extra veel soul? SoulXtreme is te boeken bij Evenses.
vanaf: 
1 495,-
5

Referenties

""We zijn helemaal uit ons dak gegaan tijdens jullie optreden. Die funky hits van vroeger waren een groot succes!""
Ina ten Dam
5
"In 1 woord top. Vanaf het moment van de aanvraag tot de nazorg. Alles ging zo soepel, en nog een spetterend optreden ook!""
Ted Jan de Grootte
5
""Wauw deze band blies ons echt omver. Zo'n grote groep en zo'n groot feest. Avond van m'n leven gehad!""
Ineke van Beeren
5

Soul Xtreme

Eindelijk een formatie die de echte Soul, DiscoDance en Funkclassics van het verleden en heden weergeeft zoals het bedoeld is. Soul Xtreme, een 11-mans sterke groovy band met een krachtige blazerssectie en een maar liefst 4-tallige front zangsectie.

 

Soul Xtreme heeft sinds de oprichting in 2009 talloze liveoptredens verzorgd op verschillende podia in Nederland en België. Zo traden zij op in vele cafés en partycentra, maar ook in Club Panama te Amsterdam, Club Cell te Almere, het Patronaatsgebouw Dudok te Tilburg en vele andere toplocaties.

 

In 2015 gaven zij maar liefst 5 dagen lang knallende en swingende optredens tijdens het megafestijn PalmParkies buitenconcerten waar duizenden mensen genoten van dampende grooves en stampende soul. Keer op keer is bewezen dat bij elk optreden de juiste sfeer wordt gecreëerd. Hoe kan het ook anders? De meeste songs hebben een speciale (live)uitvoering met het authentieke geluid van de originele artiest. Dat maakt deze energieke band zo bijzonder. Heerlijke uptempo covers met hier en daar een gevoelige soulballad. Alsof je midden in een groot concert bent beland, stilzitten is echt, maar dan ook echt geen optie meer. Feel the Groove!

 

SoulXtreme is een band die al jarenlang ieder evenement weet te voorzien van een extreme dosis soul, dance, en funk. Al vele mensen hebben goede herinneringen aan deze band. Via Evenses kunt u deze act boeken tegen aantrekkelijke voorwaarden. Ze zijn te huren voor diverse gelegenheden zoals uw bedrijfsfeest, evenement, festival en feest.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer