Lounge DJ huren

Lounge DJ huren voor uw feest, receptie, ceremonie of evenement? Muziek met een lounge sound staat er om bekend dat het easy listening is. Bij deze muziek kan nog op een normaal volume gecommuniceerd worden, Lounge DJ's zijn daarom ideaal inzetbaar als achtergrondmuziek. Lounge DJ's zorgen voor een aangename sfeer op uw evenement, de gasten zijn nog in staat om een gesprek met elkaar te voeren. Deze muziek wordt ook vaak geassocieerd met warme landen en eilanden als Ibiza, Frankrijk en Spanje. De Lounge DJ's zijn net als hun muziekstijl flexibel, verzoeknummers zijn daarom ook geen probleem, dit gaat uiteraard wel in overleg. De muziek staat ook bekend als 'Chill-muziek', mede door zijn rustige tempo. 

 

 

Lounge DJ boeken voor uw receptie, bruiloft of feest

 

Na het boeken van een Lounge DJ hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken, de prijs die u voor de DJ betaald is een all-in prijs. De prijs is inclusief apparatuur, geluid, licht en reiskosten. U kunt er ook op rekenen dat de DJ ruim van te voren aanwezig is bij uw evenement. Uw feest kan nog completer, huur bijvoorbeeld een fotohokje, verlichte dansvloer of fotograaf bij de Lounge DJ. Dit zorgt voor een nog completere verjaardag, evenement, receptie, ceremonie of feest. Vraag vrijblijvend een offerte aan, Evenses staat 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Dus als u een drukke DJ niet het beeld is wat u voor u heeft op uw evenement, denk dan eens na over een Lounge DJ.  

Hieronder vindt u ons totale aanbod van Lounge DJ's. Vind u het lastig om te kiezen? Neem dan contact met ons op. U kunt ook de filters gebruiken op de site om uw zoekopdracht te verfijnen.

Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

dj vintage boeken feest
Vinyl DJ 'Vintage'
Vinyl DJ ‘Vintage’ draait met ouderwetse elpees en neemt u mee op een muzikale reis.
Vanaf:
495,-prijs op aanvraaga
shutterstock 528244012
DJ Erase
Jazz & Lounge DJ Erase verzorgt een stijlvolle muzikale omlijsting van uw borrel of feest.
Vanaf:
345,-prijs op aanvraaga
DJ vrouwelijk boeken feest
Dé vrouwelijke allround DJ die van uw feest een onvergetelijke avond maakt!
Vanaf:
425,-prijs op aanvraaga