Peter R. de Vries is al decennialang Nederlands meest bekende misdaadverslaggever. Peter heeft verdwijningszaken opgelost, fraudeurs, oplichters, geweldplegers en zedendelinquenten ontmaskerd.

Zijn tv-programma, genaamd 'Peter R. de Vries, misdaadverslaggever', heeft bij een aantal moordzaken een doorslaggevende rol gespeeld.

In 1985 publiceerde Peter R. de Vries zijn eerste bestseller ‘Uit de dossiers van commissaris Toorenaar’. In april 1987 volgde het boek ‘De ontvoering van Alfred Heineken’. Dit boek is nogsteeds het best verkochte misdaadboek van Nederland. In totaal heeft Peter R. de Vries negen boeken geschreven in het 'true crime' thema.

Peter R. de Vries is door zijn uitgesproken, vaak scherpe mening en heldere manier van vertellen een reguliere gast in talkshows en actualiteitenprogramma’s. Hij spreekt niet alleen over misdaadzaken, maar ook over politiek, sport en media.

Peter R. de Vries boeken als spreker

Wilt u Peter R. de Vries boeken als spreker? Wij helpen u graag met al uw vragen over het boeken van Peter R. de Vries. De thema's waar Peter over spreekt zijn misdaad, sport, media, recht en maatschappij.