Netsky boeken

De Belgische DJ die met zijn liveshows zorgt voor onvergetelijke optredens.

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
netsky boeken evenement.jpg
IiVqwpQLYw
qFDPegTwfM
XCKqEA
dDVXFkusw
netsky boeken evenement.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Netsky
Starttijd:  
Eindtijd:  
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Genres: House, Funk
Categorie: Dance DJ, House DJs

Netsky boeken

Netsky is nu te boeken voor uw evenement of festival. Deze Belgische DJ heeft internationaal succes dankzij zijn spetterende liveshows en vette remixes. Nesky is te boeken bij Evenses voor uw feest, stadsfeest of bedrijfsfeest.

Toen Netsky nog bezig was met het maken van zin debuutalbum studeerde hij nog aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen. Hij was echter na twee jaar gestopt met de studie. Niet lang hierna werd hem een contract aangeboden bij Hospital Records. Een jaar later in 2010 bracht hij zijn debuutalbum uit. Van dit album werd het nummer 'Moving with you' een zomerhit in België. Hij werd met dit nummer door Studio Brussel ook gekozen als Beste Belgische DJ. Na zijn succes in België, begon hij ook internationele bekendheid te generen. Met zijn remixes van 'Everyday', 'One' en 'Nobody's perfect' gooide Netsky hoge ogen. In 2012 kwam zijn tweede album uit, met dit album stond hij zes weken op nummer 1 in de Belgische hitlijsten. In datzelfde jaar stond Netsky ook op de grootste festivals, zoals Rock Werchter en Sziget Festival en won hij MIA's voor Beste Mannelijke Soloartiest en Beste Dance, hij was in totaal genomineerd in vijf categorieën. In 2014 stond hij maar liefst op de mainstage van Tomorrowland en in 2017 mocht hij dit niet alleen herhalen, maar was hij ook resident voor dit festival met zijn eigen stage.

Netsky boeken voor uw evenement, festival of feest

Zou u Netsky willen boeken voor uw feest of evenement? Deze Belgische DJ boekt u nu bij Evenses voor uw festival of event. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan voor Netsky. Voor meer informatie over het boeken van Netsky kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van Netsky.

Repertoire Netsky

Genres

House
Funk
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Daan
5 uit 5 sterren
Gaaf om te zien dat een dj uit België het zo ver geschopt heeft, ben echt trots!
Katja Huybaert
5 uit 5 sterren
Netsky staat bijna altijd op de festivals waar ik naar toe ga en zijn shows zijn echt de moeite waard!!
Dave
5 uit 5 sterren
Zijn liedje "Here with you" met Lost Frequencies is echt het beste liedje ooit

Vergelijkbare acts

Childsplay boeken

Childsplay boeken

3 Beoordelingen

Childsplay neemt het hele publiek mee in een ontzettend unieke ervaring!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.