< Terug naar overzicht

Misses Saxobeat

Misses Saxobeat maakt er een spetterende show van. Te boeken voor uw originele dansfeest.
vanaf: 
€395,-
5

Referenties

"Wow wat een power vrouw! Tijdens ons bruiloftsfeest stond werkelijk iedereen op de dansvloer. Dank je wel Misses Saxobeat!"
Josje Brinkhorst
5
"Voor mijn 'Abraham verjaardag' was ik op zoek naar een originele act naast de DJ. Misses Saxobeat heeft aan al mijn verwachtigingen voldaan. En mooier nog, een geweldige indruk op mijn gasten achtergelaten!"
Harry van de Laan
5
"Wij hadden Misses Saxobeat ingehuurd voor ons afsluitingsfeest op de sportclub. Het was een super show waar zowel jong als oud zich kostelijk vermaakt heeft. "
Boris Koen
4

Misses Saxobeat

Misses Saxobeat staat garant voor een gevulde dansvloer. Met haar saxofoon en stem slingert ze opzwepende funky dance nummers de zaal in. Het is een geweldige act om bij een DJ te huren.  Zij is te boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, festival en verjaardag.

 

Ook kunt u haar inhuren voor rustigere gelegenheden. Onder de naam Miss Yvonne verzorgt zij sfeervolle achtergrond muziek als solo act of begeleid door een pianist. Met haar zwoele jazzy sound geeft ze uw event een extra dimensie. 

 

Als saxofoniste en zangeres heeft ze jarenlange ervaring. Ze is opgeleid aan het conservatorium en maakt deel uit van verschillende bands, waaronder coverbands, bigbands een een jazz-trio. Ook heeft ze gespeeld in het theater met o.a. Tineke Schouten en speelde zij in de SHREK musical. Haar passie voor de saxofoon deelt zij op verschillende muziekscholen en in haar eigen lespraktijk. 

 

Wilt u Misses Saxobeat boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest of evenement. Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

 

 

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid. €445,- Lees meer
Dansvloer boeken bedrijfsfeest evenement

Pixel

Verlichte dansvloer

Pixel

Verlichte dansvloer Onze meest geavanceerde dansvloer, die elke vorm, en elke kleur kan aannemen. €695,- Lees meer
fotograaf evenementen huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €395,- Lees meer
Miss Yvonne Solo 1

Miss Yvonne

Zangeres

Miss Yvonne

Zangeres Met haar saxofoon en prachtige stem is Miss Yvonne te boeken voor uw sfeervolle avond. €395,- Lees meer