< Terug naar overzicht

Miss Yvonne

Met haar saxofoon en prachtige stem is Miss Yvonne te boeken voor uw sfeervolle avond.
vanaf: 
€395,-
5

Referenties

"We hadden Miss Yvonne ingehuurd voor onze bruiloft. Tijdens de borrel speelde ze prachtige sfeervolle achtergrond muziek. In de avond samen met de DJ maakte ze er een ge-wel-dig feest van! Hulde!"
Rita van Doorn
5
"Miss Yvonne verozrgde de achtergrond muziek tijdens en na het diner op onze zakelijke conferentie. Haar show heeft enorm bijgedragen aan de sfeer van de avond. "
Frits Joosten
4
"Op ons 40 jarig huwelijks feest speelde Miss Yvonne samen met haar pianist. Ik ben zeer dankbaar dat ze er samen een geweldige sfeer van hebben gemaakt."
Roos van Hooijdonk
5
0

Miss Yvonne

Multitalent Miss Yvonne laat haar bijzondere saxofoonspel enkel evenaren door haar zwoele stem. Zij is te boeken voor verscheidene gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan een receptie, borrel, bedrijfsfeest en bruiloft. 

 

Zij kan zowel op de achtergrond alleen of begeleid door haar pianist uw event een extra dimensie geven met haar relaxte jazz sound. 

 

Het is ook mogelijk om haar in te huren voor een spetterend dansfeest Onder de naam Misses Saxobeat speelt ze loungy muziek of energieke en funky dance!

 

Als saxofoniste en zangeres heeft ze jarenlange ervaring. Ze is opgeleid aan het conservatorium en maakt deel uit van verschillende bands, waaronder coverbands, bigbands een een jazz-trio. Ook heeft ze gespeeld in het theater met o.a. Tineke Schouten en speelde zij in de SHREK musical.  

 

Wilt u Miss Yvonne boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of borrel? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenemet of feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

 

 

Suggesties voor bij deze act

dj vintage boeken feest

Vinyl DJ 'Vintage'

Vinyl DJ, Lounge DJ, Disco DJ

Vinyl DJ 'Vintage'

Vinyl DJ, Lounge DJ, Disco DJ Vinyl DJ ‘Vintage’ draait met ouderwetse elpees en neemt u mee op een muzikale reis. €475,- Lees meer
pianist zanger boeken bruiloft huwelijk

Lode

Zanger, Pianist

Lode

Zanger, Pianist Pianist-zanger Lode is een allround entertainer en kan met alle muziekstijlen uit de voeten! €695,- Lees meer
fotograaf van vroeger huren bruiloft

De fotograaf van vroeger

Fotograaf

De fotograaf van vroeger

Fotograaf De fotograaf van vroeger neemt u mee in een unieke ervaring met een tachtig jaar oude camera! €895,- Lees meer
Misses Saxobeat bruiloft

Misses Saxobeat

DJ & Saxofoon

Misses Saxobeat

DJ & Saxofoon Misses Saxobeat maakt er een spetterende show van. Te boeken voor uw originele dansfeest. €395,- Lees meer