Miss Behaviour

Een mooie en professionele burlesquedanseres met een hart van goud, ook zij weet met haar 8 jaar ervaring een prachtige show neer te zetten: The Miss Behaviour!

5 uit 5 sterren
€ 695 - € 4500
Miss Behaviour
Behaviour
Ry bIoVW
Burlesque Danseres
neVsewPUWw
The Miss Behaviour
DAlmxIhWg
Miss Behave
Miss Behaviour
Controleer nu de beschikbaarheid van Miss Behaviour
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

The Miss Behaviour

The Miss Behaviour is de pin-up knaller uit zowel België als Nederland. Sinds kort treedt ze op over de hele wereld en bouwt zij ook zo haar carriére op. Met haar sassy, enthousiaste en opgewekte uitstraling weet zij in combinatie met haar dansvaardigheden het publiek versteld te laten raken. Daarnaast is zij ook wel bekend door een burlesque festival en wordt zij daar erkend als 'de regerende koningin.'

Miss Behaviour is een professionele opgeleide danseres uit Amsterdam. Ze geeft al ruim 8 jaar burlesquelessen en geeft nogsteeds les. Ook heeft zij haar eigen burlesque academie gehad, met meer dan 300 studenten, 150 vrijgezellenworkshops en meer dan 16 uitverkochte voorstellingen en shows. Na 4 jaar was ze er mee gestopt en was Miss Behaviour gaan focussen op haar internationale carrière en lesgeven in het buitenland.

Sindsdien trad ze op en gaf ze les in Rome, Glasgow, Edinburgh, Londen, Malta, Parijs, Amsterdam, Las Vegas, Montreal, Stockholm, Warschau. Hubba Hubba in San Fransisco en talloze shows in Los Angeles, Santa Monica, Long Beach, Anaheim en nog veel meer.

Een ware burlesque ondernemer

Miss Behaviour is een echte burlesque ondernemer. Ze is niet alleen een reizende showgirl, pin-up en lerares, haar vaardigheden zijn eindeloos, wat ze het liefste doet is choreograferen.

Op dit moment is ze de officiële choreografe van een welbekende burlesque dansgroep. Ze traden op op vele evenementen voor bedrijven en shows. Rodania, Eni, De Nacht van Exclusief, Floyd Mayweather, meer dan 50 bruiloften, bij speakeasy bars als The Dirty Rabbit en Speakeasy Kortrijk, theaters als The Zuiderkroon, The Horta en momenteel Maskara Borsbeek.

Met meer dan 40 showproducties in de Benelux en Europa kan Miss Behaviour elke show voor elk evenement creëren. Burlesque op zijn best. Met kwaliteitsartiesten en de Bombshells. Ze is een bekende producer van de bekende shows Valentease en Naughty Ever After.

Miss Behaviour boeken

Deze dame zou geen ondernemer zijn als ze geen drievoudige bedreiging was.

Ze is ook presentator, zingt en is een influencer. Haar meest recente werk en prestatie is Viva Burlesque. Ze toerde ook voor Viva door de VS om verslag te doen van haar showgirl-leven. Alles weten over het burleske leven? Miss Behaviour is een verslaggever voor Viva Burlesque en maakt reportages over de hele wereld die je de binnenkant van de echte pin-up en burlesque scene laten zien.

Wilt u Miss Behaviour boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook een Miss Behaviour boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Daarnaast is de welbekende Miss Behaviour ook te boeken met onze prachtige Marilyn Monroe look-a-like: de Burlesque Danseres!

Bij Evenses kunt u ook:
Repertoire Miss Behaviour

Genres

60s / 70s
2 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Radar Events
5 uit 5 sterren
Miss Behaviour is the perfect act for any event, and Is willing to create something special for any occasion
San Marco Village
5 uit 5 sterren
Miss Behaviour heeft voor verscheidene events dinner shows op maat voor ons geproduceerd met een geweldig glamour gehalte dat wij nog niet eerder hebben ervaren. Een must voor iedereen.

Vergelijkbare acts

Kerstmeisjes

Kerstmeisjes

Het kerstgevoel aanwakkeren door kerstmeisjes in te schakelen

€ 595 - € 1800
Now Generation

Now Generation

3 Beoordelingen

Deze allround dansgroep voegt een dynamische twist toe aan uw feest of openingsevent.

€ 745 - € 1640
Salsa Workshop

Salsa Workshop

3 Beoordelingen

Leer swingen op de salsamuziek bij de Salsa Workshop

€ 395 - € 990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.