< Terug naar overzicht

Minibooth Deluxe

Een stijlvolle en compacte booth waarmee uw gasten gemakkelijk foto's kunnen maken.
vanaf: 
€495,-
5

Referenties

"Hele leuke booth! Ik vond het erg fijn dat onze gasten zich niet in een hokje moesten proppen, maar gewoon voor de paal konden springen wanneer ze daar zin in hadden. "
Kim van den Ham
5
"Snelle levering en makkelijk bedienbaar. Goede kwaliteit foto's ook, bedankt!"
Johan Vriesse
4
"Wij waren erg tevreden! Omdat ons feest in een kasteel plaatsvond was het onmogelijk een groot fotohokje binnen te krijgen. Dit was de perfecte oplossing. "
Paul en Marijke
5

Minibooth Deluxe

Originele foto's zijn de perfecte herinnering aan uw feest of evenement. En wat is er nu leuker dan wanneer uw gasten zelf de foto's kunnen maken? We kennen allemaal de standaard fotohokjes, maar onze Minibooth Deluxe is pas een echte eye-catcher. 

 

Door het kleine formaat valt de Minibooth Deluxe niet uit de toon op uw locatie. Hij is volledig zelfstandig te bedienen nadat onze leverancier hem bij u geïnstalleerd heeft. Hoewel deze compacte booth in eerste instantie is ontwikkeld als budgetmodel is dat na de laatste upgrade zeker niet meer het geval. Het ontwerp is geheel vernieuwd naar een vriendelijk, hip en modern design. In combinatie met de stoere truss als poot heeft de Minibooth Deluxe een bijtijdse uitstraling die past bij iedere gelegenheid. Om dit nog persoonlijker te maken is het ook mogelijk de poot van de booth in een kleur naar keuze te verlichten. 

 

Ook de fotokwaliteit laat niets te wensen over. De Minibooth Deluxe is uitgerust met een hoge kwaliteit spiegel reflex camera die zorgt voor perfecte foto's van uw gasten. 

 

Helemaal voordelig is de combinatie van de Minibooth Deluxe met de Videozuil Deluxe. De Videozuil Deluxe is uitsluitend te boeken in combinatie met de Minibooth Deluxe of het Fotohokje. Deze is dan ook beschikbaar voor een zeer voordelige prijs. Voor slechts €125,- extra huurt u deze combinatie voor uw gelegenheid. 

 

Wilt u de Minitbooth Deluxe boeken? Vraag een offerte aan via de website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn zeven dagen per week beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

fotohokje voor huwelijk bedrijfsfeest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €595,- Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven. €595,- Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

Fotohokje De mooiste herinneringen aan uw evenement! €575,- Lees meer
Videozuil huren feest

Videozuil Deluxe

Videogastenboek

Videozuil Deluxe

Videogastenboek Deze videozuil is uitsluitend in combinatie te boeken, vandaar dat hij extra voordelig is! €125,- Lees meer