Op zoek naar een vrouwelijke DJ en MC boeken om uw verjaardag, festival, bedrijfsfeest of huwelijksfeest onvergetelijk te maken? Huur dan DJ ViDine voor uw feest. Ze is een zeer professionele DJ met veel ervaring.

In 2006 is haar carrière begonnen als een zingende DJ. Vrouwelijke DJ ViDine zingt mee met muziek in de genres lounge, nuhouse, deephouse, soulfullhouse, discomuziek en nog veel meer! Daarnaast zong ze samen met een gospel band uit Friesland.

DJ ViDine heeft al samen opgetreden met verschillende grote namen, zoals Hardwell, Quintino, Fedde Le Grand en Sidney Samson! Naast optredens in Nederland verzorgd zij ook shows in het buitenland, waaronder België, Duitsland, Portugal en Madrid.

DJ ViDine is erg leuke DJ en MC voor uw gelegenheid met haar grote afro, betoverende lach, enthousiasme! Ze zal uw feest onvergetelijk maken!

Bent u al enthousiast over het boeken van de vrouwelijke DJ ViDine voor uw festival, bruiloftsfeest of bedrijfsfeest? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor haar aan! Heeft u vragen over het boeken van DJ ViDine, neem dan gerust contact op met ons medewerkers.

Wij helpen u graag met uw vragen over het boeken van de female DJ. We zijn 7 dagen in de week bereikbaar.