Marlies Dekkers boeken

Marlies Dekkers is een Nederlandse modeontwerper. Ze heeft internationaal succes geboekt met haar lingerielijnen. In Nederland en in het buitenland worden al haar designs als trendsettend, innovatief en baanbrekend beschouwd. Marlies heeft als doel om vrouwen meer zelfvertrouwen te geven. Marlies Dekkers heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder Zakenvrouw van het jaar’ (2007) en Rotterdam Promotie Prijs (2013)

In 2003 bracht Marlies Dekkers en boek uit genaamd ’33 propositions’. In dit boek werden foto’s van haar lingerie getoond die gecombineerd werden met teksten van Meghan Ferril. Met Heleen van Royen schreef ze de bestseller genaamd ‘Stout- Over flirten, succes, macht, lingerie en erotiek’. Het boek bevat interviews met bekendheden zoals Sylvana Simons, Claudia de Breij en Willeke Alberti.

Boekingen van Marlies Dekkers

Wilt u Marlies Dekkers boeken voor uw evenement? U kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het boeken van Marlies Dekkers en beantwoorden graag uw vragen over het boeken van Marlies Dekkers als spreker.