Géza Weisz en Manuel Broekman, bekend van diverse tv-programma's en series, maken van elk soort gelegenheid een top show! Door de ervaringen die ze hebben opgedaan uit het theater, weten ze heel goed de interactie aan te gaan met het publiek. Met hun shows vol energie die gebalanceerd wordt met de jarenlange DJ-ervaring van Géza en Manuel's zang- en danskunsten maken ze het feest, festival, clubavond of evenement helemaal compleet!

 

Het eclectisch duo ontstond als hobby op de Klassenfeestjes in de Paradio & Air, in Amsterdam. Daar hebben zij hun talenten kunnen laten zien op de standaard uitverkochte feesten. Inmiddels treden ze wekelijks op en zijn zij meerdere malen te zien in verschillende clubs in binnen- en buitenland. Daarnaast stolen zij de show op festivals als Dance4life, Dutch Valley, Milkshake, Stereo Sunday, We Are The Future, Hockeyloverz. Ook op de Europese Tour voor Totally Summer maakten zij het publiek helemaal gek samen met hun collega acts als FeestDJRuud, Girls Love DJ's, The Partysquad en Yellow Claw.

 

Wilt u Manuel & Géza huren voor uw feest, verjaardag, festival, bedrijfsfeest of evenement? Deze show is via Evenses te boeken voor uw viering of gelegenheid. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.