< Terug naar overzicht

Mainstreet

De jonge band die momenteel zeer populair is in Nederland. Zij zijn nu te boeken bij Evenses
vanaf: 
€4995,-
5
Geschikt voor:

Referenties

"Wij hebben Mainstreet geboekt voor een schoolfeest. De jongeren hadden het super naar hun zin en voornamelijk de meiden die helemaal vooraan stonden. SUPER!"
Geertjan
5
"Wat een leuk jonge band! Na hun optreden was er nog een meet & greet. Ons feestje is geslaagd! Bedankt Evenses."
Carolina
0
"Precies wat wij van Mainstreet hebben verwacht. Een top optreden en leuke jongens."
Mandy
0

Mainstreet

 

Mainstreet heeft binnen korte tijd een groot succes weten te pakken in Nederland. Een fanbase van honderden jonge tieners bevestigen hun succes. Deze leuke, jonge band is nu te boeken bij Evenses.

 

MainStreet bestaat uit de vier jongens Nils Käller, Daan Zwierink, Owen Playfair en Rein van Duivenboden. De groep werd bekend door hun deelname aan het Junior Songfestival in 2012. Sindsdien timmeren zij hard aan de weg. Zo zijn ze de eerste boyband in de geschiedenis die met hun debuutalbum op nummer één binnen kwam, hebben ze in het voorprogramma van Justin Bieber gestaan, drie succesvolle albums en 12 singles uitgebracht, meer dan 15 miljoen YouTube views, zijn ze Ambassadeurs van de Vrijheid geweest, gaven ze uitverkochte concerten in de grootste popzalen van Nederland en hun documentaire film werd in diverse (uitverkochte) bioscopen vertoond en stond op nummer 1 in de DVD charts. En de jongens zijn nog geen 18 jaar oud!

 

Wil u Mainstreet boeken voor uw festival, evenement of feest? Deze act is via Evenses te huren voor uw schoolfeest en tienerfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €595,- Lees meer
videozuil huren verjaardag

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek! €350,- Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven. €595,- Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €395,- Lees meer